Glad måndag …

… önskar jag dig med några blommor fotade idag, den 22 oktober på f.m. 🙂

Bloggvännen Carita är inspiratör till detta trevliga tema för att sprida lite måndagsglädje – alla som vill kan vara med! 🙂

47 reaktioner på ”Glad måndag …

 1. Man kan knappt tro att det är den 22 oktober när man ser dina fina blommor. De verkar tro att det fortfarande är sommar:-)
  Den där prydnadskålen har jag sett några gånger i blomsteraffärer. Den är faktiskt riktigt cool. Ser nästan ätbart ut;-)

  Gillad av 1 person

 2. Så vackra blommor du har ännu. Vi har lite svalare nu och lite blåst så löven faller. Tittade i trädgården och det finns stora knoppar i rosorna och violerna blommar.
  Ha en skön dag 🌞

  Gillad av 1 person

   1. Ha ha… ja så är det! Den kan man undra lite över hur den ska användas, passar inte alls på vissa inlägg och kommentarer.
    Nej hu om snön ska komma redan, känns som om det är lite väl tidigt!

    Gillad av 1 person

 3. Vackra blombilder i hösten! Blåklockorna är verkligen uthålliga och så vackra mot höstlöven. Mina astrar vill inte slå ut, jag får nog skaffa mig en annan sort. Bra att du påminner om prydnadskålen, den ska jag köpa när jag kommer till stan. Jättefin bildserie!

  Gillad av 1 person

 4. Ljuvliga bilder på vackra blommor! Visst blir man glad av färg och blommor. Köpte en ny bukett med rosor och det är otroligt vad hållbara de är. Helt klart värda sina 3,50 euro styck🌹🌹🌹 😀

  Gillad av 1 person

 5. I morse då jag åkte till Apoteket var det is på vägarna, och halt. Jag fick lov att ta det lite lugnare än vanligt. Jag har ju dubbfria vinterdäck på. Jag hittade stödstrumpor, som räckte upp till låret, så livet blev lite lättare att leva. Snart är växtsäsongen över i Kårböle. Snart växer bara snödrivorna.
  Svante

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.