Glad måndag!

Vi spelade ”Den förvunna diamanten …

… läste spännande böcker …

… och busade lite 🙂

Jag känner lycka, glädje och tacksamhet över mina härliga barnbarn … och fylld med barnbarnsenergi  välkomnar jag denna nya oktobervecka och önskar alla en Glad måndag!

Bloggvännen Carita är inspiratör till detta trevliga tema för att sprida lite måndagsglädje – alla som vill kan vara med! 🙂

Annonser

38 reaktioner på ”Glad måndag!

 1. Du har tre riktiga guldklimpar där! När jag spelade spelet som barn i Finland hette det Afrikas stjärna. Tycker fortfarande det är skoj! Har väl hållit lika länge som MOnopol? Kallt i pörtet idag, ”någon” tyckte det var så varmt igår så hen vred ner elementen….Fin måndag på dig med/Kram

  Liked by 1 person

 2. Det var ett perfekt inlägg till temat. Vem kan motstå glada barn? Gillar verkligen att dina barnbarn håller i fysiska böcker och spelar sällskapsspel. Det är den äkta gemenskapen som inte kan ersättas med ”plattan”.

  Liked by 2 people

 3. Du har verkligen härliga och dessutom vackra barnbarn. Har ju följt din blogg ett tag nu och minns ju när pojkarna var små och minstingen har jag ju ”känt” sedan han föddes. Å Caspar har blivit riktigt ”vuxen” vid det här laget tycker jag!
  Grattis till dessa fina pojkar!

  Liked by 1 person

 4. Liv i luckan blir det förstås när barnbarnen kommer. Jag kommer plötsligt att tänka på när barnens farmor hade skriktävling med våra barn. Hon vann. Jättefina bilder på pojkarna och den nedersta är riktigt rolig!

  Liked by 1 person

  1. Japp … det är mysigt med barnbarn 🙂 Haha … ja, det får du nog göra, men det är klart du kommer att få barnbarn en gång. Du ska vara glad om det dröjer ytterligare några år – du har ju liksom tiden framför dig 🙂

   Liked by 1 person

 5. Wow finns Den försvinna diamanten-spelet kvar än idag. Var roligt. Det var ett favoritspel när jag var barn. Så spännande med alla ädelstenar man kunde finna på spelplanen.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.