Höstdagjämning …

… är det idag – eller var – för den inträffade redan kl. 03:54. Det känns lite konstigt – nästan lite överraskande … redan höst?

Ja … så är det … och detta är nog årets sista näckros – och jodå, visst ser man i dammen att hösten är här.

Önskar dig en fin söndag – jag återkommer med skyltar framåt e.m/ kvällen. 🙂

39 reaktioner till “Höstdagjämning …

  1. Tack för påminnelsen om höstdagjämningen. Idag ska vi börja täcka in båten som vi aldrig fick i sjön men nästa vår ska vara på hugget i god tid. Underbart vacker bild, hösten är fin! Ha en fin söndag Anki!

    Gillad av 1 person

  2. Jag har helt missat höstdagjämningen i år. Här har det ju inte ens blivit riktig höst än. Fram till helgen har det varit högsommar nästan varje dag här. Men nu känns det ändå att hösten är på gång här med. Ha en fin söndag du med.

    Gillad av 1 person

  3. Somrarna går alldeles för fort och man blir alltid förvånad när dom är slut. Här kan man inte gå ut idag. Det stormar och är bara några plusgrader. Blev städdag Jag vill ju helt vara ute så stådnng blir eftersatt minsann

    Gillad av 1 person

  4. Noterade också i almanackan att det är höstdagjämning. Känns fjärran här i den spanska värmen.
    Höstlöven och den vackra näckrosen ser ju ut att samsas fint. Ett väldigt vackert foto men två årstider som möts.
    Kram och trevlig söndag.

    Gillad av 1 person

    1. Förstår att det är svårt att känna någon sorts höstkänsla i värmen hos dig 🙂
      Tack så mycket! nu har det redan blivit måndag – önskar dig en fin sådan!
      Kram

      Gilla

  5. Höstdagjämningen är perfekt tajmad i år. Igår och idag natt var det första gången att temperaturen föll ner under 10 grader denna – errmmmmhhhhh långa sommar. Men så länge det är strålande solsken ute och varmt på balkongen klagar jag inte;-)

    Gillad av 1 person

  6. Jag har inte ens tänkt på att det var höstdagjämning men visst märks det mer och mer att det är mot hösten vi är på väg. Njut så länge du kan av den vackra näckrosen. Det blev faktiskt effektfullt med de vissna löven bredvid 🙂
    Kram

    Gillad av 1 person

  7. Det går inte att förneka längre. Ja, det är höst och mörkret smyger sig på. Nätterna är kalla och närmar sig noll grad sträcket. Vacker näckros! Man får njuta så länge det går.

    Gillad av 1 person

    1. Den kom lite plötsligt bara … kändes som sommaren nästan var evig 🙂 Jag gillar hösten och tycker det är en ganska skön tid nu.

      Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.