23 reaktioner till “Skyltsöndag # 168

  1. Här kom det 6½ mm sammanlagt … mulet idag också, så förhoppningsvis så kommer det mer! 🙂 Tråkigt med tomatplantorna – hoppas de repar sig.
   Kram

   Gilla

 1. Gud så himla läckra målningar som självklart är skyltar, för det är ju precis vad de gör – skyltar för bland annat musikaler, filmer, skådespelare och böcker. Älskar denna sagovägg:-)
  Tusen tack för detta fina bidrag till Skyltsöndag och länken:-)

  Gillad av 1 person

 2. Konstverk och skyltar i ett och en väldigt läcker skyltning dessutom 😀 Så många sagor vet jag inte om jag tycker att det är dock, men det är min uppfattning. Mary Poppins kan nog platsa i den kategorin men för mig är sagor berättelser för barn. Men det finns säkert en annan definition 😉 Hihi, jag var ju tvungen att kolla wikipedia och min definition är i stort sett rätt. Men skyltarna är lika fina för det 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. De är målade på Sagoväggen, men jag har inte påstått att de är sagor, bara att de ska föreställa skyltar 🙂 Så din, min och Wikipedias uppfattning om ordet saga stämmer bra överens.
   Tack!
   Kram

   Gilla

 3. Allt som pryder tegelväggar (ja nästan) är ju trevligt, jag tyckte dock nästan att det snyggaste var de olikfärgade tegelplattorna eller stenplattorna. Bilderna var grädden på moset…i alla fall originella! Kram

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.