Glad måndag …

… önskar jag dig som tittar in!

Efter att fått träffa barnbarnen igen så känner jag mig både nöjd och glad 🙂

Carita är skapare av detta trevliga tema … alla är välkomna att vara med 🙂

 

 

29 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Underbara foton med fart och fläkt. Minns när jag försökte fånga tre vildbasare ute på tomten, det var nästan omöjligt att få dem på samma foto! Det kallas livsglädje, o det smittar! Måndagskram

  Gillad av 1 person

 2. Superhärliga barnbarn verkar du också ha! Roliga och härliga foton!

  Idag vaknade jag till ett mulet Jönköping med 19, grader. Nu vid 12-tiden hade vi 20-21 grader! Svensk sommar! Jag behöver nog inte säga att jag tycker det är jätteskönt efter den långa värmeperioden!

  Gillad av 1 person

 3. Det måste vara en väldig glädje att få vara tillsammans med barnbarnen. Mina barn har klargjort att de inte vill ha barn så jag får glädja mig åt dina och andras fina bilder på barnbarn i stället. Jag har ett antal syskonbarnbarn också 😀

  Gillad av 1 person

  1. Visst är barnbarnen riktiga glädjekällor. 🙂 Lite tråkigt att de valt att inte skaffa barn, men man måste förstås respektera deras val. Vår yngste, Olles husse har också bestämt sig att inte skaffa barn.
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. Förstår att du blir extra glad av att träffa barnbarnen. Uppiggande och roligt! Och en ac kanske kan användas till mycket.. Härliga bilder.
  Kram och glad måndag.

  Gillad av 1 person

  1. Så är det nog för oss som har barnbarn … härligt att träffa dem, speciellt om det gått ett par veckor sen senast …
   Tack!
   Kram

   Gilla

 5. Du har verkligen söta barnbarn och jag kan förstå att Charlie gillade att det blåste från AC:n. Smart kille som ställer sig vid den i värmen! Jag hade gjort detsamma.

  Gillad av 1 person

 6. Glad måndag var det ja, har jag ju alldeles glömt bort och inte deltagit i på länge. Är specialist på att påbörja något nytt men efter ett tag ledsnar jag. Barnbarn ledsnar en aldrig på i alla fall, riktiga sötnosar på bilderna 🙂 Glad måndag på er…

  Gillad av 1 person

  1. Det finns annat än teman att lägga sin tid på 🙂 Som sagt barnbarn ledsnar man inte på 🙂
   Nu är det redan tisdag … så jag önskar dig en fin och glad tisdag också!

   Gillad av 1 person

 7. Härligt med de fina grabbarna på besök. Gillar Ludvigs egen fotbollströja – så ska det se ut:-) Å upptäcktslusten av Charlie är ju så roligt! Det blåser. Japp, önskade att det gjorde det här med. A/C är inte alls så dumt, åtminstone inte den här sommaren.

  Gillad av 1 person

  1. Casper och Charlie har också fotbollströjor … och jag tror mamma Lina har en också, men det erkänner hon inte 🙂

   Gilla

 8. Så jättefina bilder,det är ju inte klokt så många härliga ungar vi har överallt. Detta är ju kula att kunna plocka fram och titta på emellanåt, när andan faller på- Tiden går ju så attans fort.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.