Glad måndag!

Regn!

Nu vet jag förstås att inte alla är glada åt regnet, men vill ändå önska er en riktigt Glad måndag!

Carita är skapare av detta trevliga tema … alla är välkomna att vara med 🙂

50 reaktioner till “Glad måndag!

      1. 0 mm – om du kollar bilden med regnmätaren, så är den fortfarande lika tom … ett mjukt sommarregn skulle vara ljuvligt!

        Gillad av 1 person

      2. Åh… jag reflekterade inte över innehållet i den, ja den var tom… okej, då är jag inte avundsjuk längre 🙂

        Gillad av 1 person

  1. Här regnade det också men mängderna var försumbara. Regn har jag inget emot men det gråa och svala vädret känns tråkigt.

    Men nu var det glad måndag så fokus på det och visst finns det mycket att vara glad över. Bara en skolvecka kvar bokför jag absolut på pluskontot!

    Kram och ha en glad start på den nya veckan!

    Gillad av 1 person

    1. Vi fick antagligen lika lite … och nu är solen snart framme igen.
      Härligt att ha ett sommarlov att se fram emot 🙂
      Kram

      Gilla

  2. I Kårböle har vi nu 06:55, vad Trafikverket kallar ” måttligt regn”, och har haft det i snart en timme. Jag vet inte vad jag tycker, jag skulle åkt och handlat nu på morgonen, men vill inte ta ut bilen jag vaxade igår.
    Svante

    Gillad av 1 person

  3. 100 droppar vid ett par tillfällen igårkväll. Så besviken jag blev när det slutade. Vid 5 i morse var det SÅ mulet, nu skiner solen.
    Glad måndag ändå!

    Gillad av 1 person

  4. Skulle tro att ni längtar efter regn söderöver. Här är det inte så farligt med torkan. Gräset är fortfarande grönt Jag längtar efter en tandläkare

    Gilla

  5. Jag tror att alla som odlar, tänker på jordbrukarna i all synnerhet, är överlyckliga, om det faller ett ordentligt sommarregn nu, säkert många regn, för markerna är kruttorra och brandrisken stor. Må regn falla över oss alla nu!

    Gillad av 1 person

    1. Tack Karin … visst behöver vi regn – hela naturen törstar och jag lider med bönderna som verkligen har problem just nu.

      Gilla

  6. Det är väldigt mulet här och jag sitter och håller tummarna för att regnet snart ska strila ner över oss. Jag t.o.m. putsade fönster igår för att vara på den ”säkra” sidan. Kram

    Gillad av 2 personer

    1. Mer regn behövs verkligen – jag har hängt ut två maskiner tvätt – hoppas det hjälper 🙂
      Kram

      Gilla

  7. Hej, jag tror nog att precis alla begriper nödvändigheten i nederbörd nu. Sen kanske man inte tycker det är så kul att hoppa i vattenpölar…men några pölar har vi knappt heller fått ännu. Men en bra början. Dock får jag avstå trimbingon, att gå med paraply i ena handen, blinka i den andra o samtidigt spela, nä, vi går ju ut ändå, o någon vinst har jag då aldrig lyckats få, Ha en mysig måndag, kramen

    Gillad av 1 person

  8. Jag blev glad när jag vaknade i natt och det regnade (skyndade mig att stänga fönster men kunde lämna balkongdörren öppen). Vi fick nog lite mer i våra delar av länet för regnmätaren visade på fem mm. Men du fick ändå se de efterlängtade regndropparna och visst är det fint när de samlas i blommor och växter 😀
    Kram

    Gillad av 1 person

  9. Regn så underbart även om det var lite. Det kom hos oss också luften var frisk på morgonrundan och gräset var fuktigt. Mängden ca 1 mm så jorden var inte fuktig. 💧💧💧

    Gillad av 1 person

    1. Man blir glad för varje droppe … och det känns alla fall lite friskare ute efteråt 🙂

      Gilla

  10. Äntligen lite regn, men här behöver vi mycket mer av den varan än de ynka millimetrarna vi fick idag!
    Härligt med sol o värme, men lite variation mår vi nog bäst av…
    Kram Lena

    Gilla

  11. Kunde inte låta bli att lägga upp en länk till det här inlägget i mitt bidrag till ”Glad måndag” idag. Förstår att du var salig över den välfyllda vattenmätaren. Å för mig får det gärna regna under nätterna, bara det är sol dagstid;-)

    Gillad av 1 person

    1. Haha … tror inte du tittade ordentligt hur mycket regn som fanns i min regnmätare – den var nämligen tom! 🙂 Det hade regnat … jag sprang glatt ut till regnmätaren, men den var bara lite fuktig på botten – inget att tömma ut – inte en enda mm! Tack ändå för länken 🙂 Nu har det regnat lite på eftermiddagen och jag var ute och kollade – 2 mm!

      Gilla

  12. Här regnade det igår kväll och inatt, sol i morse, sen regn på eftermiddagen. Har ingen mätare, så jag vet inte, men det kändes uppfriskande.
    Kram

    Gilla

  13. Här kom det lite regn i natt och luften köndes piggare i morse. Men dagen idag har varit vacker. Och visst behövs det mer regn. Bränderna som härjar oroar så de blir lite smolk i en annars glad och fin måndag.
    Kram!

    Gilla

  14. Till oss kom regnet natten mellan måndag och tisdag. Välkommet kring 10 mm, regnade stilla och länge – bra!
    Och bäst om det gör det på natten 🙂
    Tack för att du är med i Glad måndag, regn gör många glada just nu 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.