Glad måndag!

Regn!

Nu vet jag förstås att inte alla är glada åt regnet, men vill ändå önska er en riktigt Glad måndag!

Carita är skapare av detta trevliga tema … alla är välkomna att vara med 🙂


50 reaktioner på ”Glad måndag!

   1. 0 mm – om du kollar bilden med regnmätaren, så är den fortfarande lika tom … ett mjukt sommarregn skulle vara ljuvligt!

    Gillad av 1 person

 1. Här regnade det också men mängderna var försumbara. Regn har jag inget emot men det gråa och svala vädret känns tråkigt.

  Men nu var det glad måndag så fokus på det och visst finns det mycket att vara glad över. Bara en skolvecka kvar bokför jag absolut på pluskontot!

  Kram och ha en glad start på den nya veckan!

  Gillad av 1 person

  1. Vi fick antagligen lika lite … och nu är solen snart framme igen.
   Härligt att ha ett sommarlov att se fram emot 🙂
   Kram

   Gilla

 2. I Kårböle har vi nu 06:55, vad Trafikverket kallar ” måttligt regn”, och har haft det i snart en timme. Jag vet inte vad jag tycker, jag skulle åkt och handlat nu på morgonen, men vill inte ta ut bilen jag vaxade igår.
  Svante

  Gillad av 1 person

 3. Jag tror att alla som odlar, tänker på jordbrukarna i all synnerhet, är överlyckliga, om det faller ett ordentligt sommarregn nu, säkert många regn, för markerna är kruttorra och brandrisken stor. Må regn falla över oss alla nu!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Karin … visst behöver vi regn – hela naturen törstar och jag lider med bönderna som verkligen har problem just nu.

   Gilla

 4. Hej, jag tror nog att precis alla begriper nödvändigheten i nederbörd nu. Sen kanske man inte tycker det är så kul att hoppa i vattenpölar…men några pölar har vi knappt heller fått ännu. Men en bra början. Dock får jag avstå trimbingon, att gå med paraply i ena handen, blinka i den andra o samtidigt spela, nä, vi går ju ut ändå, o någon vinst har jag då aldrig lyckats få, Ha en mysig måndag, kramen

  Gillad av 1 person

 5. Jag blev glad när jag vaknade i natt och det regnade (skyndade mig att stänga fönster men kunde lämna balkongdörren öppen). Vi fick nog lite mer i våra delar av länet för regnmätaren visade på fem mm. Men du fick ändå se de efterlängtade regndropparna och visst är det fint när de samlas i blommor och växter 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

 6. Regn så underbart även om det var lite. Det kom hos oss också luften var frisk på morgonrundan och gräset var fuktigt. Mängden ca 1 mm så jorden var inte fuktig. 💧💧💧

  Gillad av 1 person

 7. Äntligen lite regn, men här behöver vi mycket mer av den varan än de ynka millimetrarna vi fick idag!
  Härligt med sol o värme, men lite variation mår vi nog bäst av…
  Kram Lena

  Gilla

 8. Kunde inte låta bli att lägga upp en länk till det här inlägget i mitt bidrag till ”Glad måndag” idag. Förstår att du var salig över den välfyllda vattenmätaren. Å för mig får det gärna regna under nätterna, bara det är sol dagstid;-)

  Gillad av 1 person

  1. Haha … tror inte du tittade ordentligt hur mycket regn som fanns i min regnmätare – den var nämligen tom! 🙂 Det hade regnat … jag sprang glatt ut till regnmätaren, men den var bara lite fuktig på botten – inget att tömma ut – inte en enda mm! Tack ändå för länken 🙂 Nu har det regnat lite på eftermiddagen och jag var ute och kollade – 2 mm!

   Gilla

 9. Här kom det lite regn i natt och luften köndes piggare i morse. Men dagen idag har varit vacker. Och visst behövs det mer regn. Bränderna som härjar oroar så de blir lite smolk i en annars glad och fin måndag.
  Kram!

  Gilla

 10. Till oss kom regnet natten mellan måndag och tisdag. Välkommet kring 10 mm, regnade stilla och länge – bra!
  Och bäst om det gör det på natten 🙂
  Tack för att du är med i Glad måndag, regn gör många glada just nu 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.