Skyltsöndag # 157

Söndag igen och därmed dags för BP:s Skyltsöndag  🙂

Ingen röd tråd i dag heller – bara skyltar som jag sett …

HÄR hittar du BP:s lista på skyltare som brukar vara med.

Annonser

16 reaktioner på ”Skyltsöndag # 157

 1. Håller med Lillasyster – Polly är smaskens, men det ska vara originalet 🙂 De där har jag aldrig ens smakat (det kommer ju så mycket nytt godis hela tiden så det går inte att hänga med).

  Liked by 1 person

 2. Polly är en favorit och jag håller med alla andra om att originalet är godast 🙂
  Undrar vad för slags figur de har hållt upp mot parkskylten innan de sprejade dit rödfärgen. Något med långa ben i alla fall. Som hundägare tycker jag att det är lite synd att inte kopplade hundar får följa med eftersom man självklart plockar upp efter dem. Men jag är en laglydig person som ändå respekterar att så är fallet.
  Kram

  Liked by 1 person

  1. Visst är originalet godast! Tycker också det känns onödigt hårt att inte få ta med sig hunden kopplad … tyvärr är det väl så att inte alla hundägare tar sitt ansvar.
   Kram

   Liked by 1 person

 3. Precis, så ska det vara och så är det hos mig med. Har nästan aldrig en röd tråd utan gör som du, fotar skyltar som jag ser i vardagen. Om det sedan blir en röd tråd är det bara en bonus, men jag jobbar inte för det.
  Toppen skyltning även den här veckan. Tusen tack för att du är med och skyltar samt länkar:-)

  Liked by 1 person

 4. Den röda tråden är ju skyltarna! 🙂 Polly försvinner lekande lätt om jag börjar tugga på en. Plötsligt så har alla i påsen försvunnit så jag försöker låta bli att se Pollyskyltar ;).
  Ha en bra måndag!

  Liked by 1 person

 5. Vilken tur attt du stött på så trevliga skyltar. Polly tycker jag om, de är liksom försvinnande goda. Helst originalet. Trisslotter köper jag då och då och det har hänt att turen varit med mig.
  När jag läser ordet ”rastas” så tänker jag på att hundarna inte ska ”slå sig ner i parken”. (Inte bara ha det allmänt trevligt) Men sånt händder och plockar man upp efter dem är det ju inga problem. Men säkert är det så att många inte gör det och då blir det ju förbud. Undrar hur man här tänker om katter….Finns många lösa utekatter som ju också kan rasta sig i parken.
  Men det är klart, ”utehundar” finns ju inte direkt.
  Kram!

  Liked by 1 person

  1. Tyvärr är inte alla hundägare ansvarsfulla – och dessutom är det en liten lekpark för barn där … Katter ställer säkert till en hel massa problem – lösspringande katter är det svårt att hålla koll på.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.