Inte bara slit …

… utan även fest!

Tänk så otroligt fort tiden går – i söndags firade vi Charlie som fyllde 1 år i lördags! Svårt att förstå att det redan gått ett år sedan han föddes 🙂

Glad Charlie busar med farmor 🙂

Bubbelmaskinen blåser oförtrutet ut mängder med bubblor …

… och Charlie undrade nog vad det var för konstig mojäng 🙂

Olle är lite busig så vi vågade inte låta honom springa lös, men Casper och Ludvig turades om att springa med honom … ända tills han smet  – sen var det färdigbusat 🙂

En dag tidigare i veckan blev även jag ett år äldre – och jag önskade mig en el-cykel …

… och såklart fick jag en av Lasse!

31 reaktioner till “Inte bara slit …

 1. Den elcykeln är ju toppenfin! Jag måste nog visa bilden åt Uffe; han kanske förstår vinken. Jag fyller ju snart år jag också. Charlie är ju bara för söt. Redan ett år! Ofattbart! Det är svårt att hänga med i svängarna!

  Gillad av 1 person

 2. Den elcykeln är svårslagen! Jag säger lite som en del andra, varför ska man få bidrag till elcykel när det är mycket nyttigare att trampa???? Vilka fina grabbar du har, med bus i blick, Olle medräknad…inga barnbarnsflickor ännu? Efter en regnig dag strålar solen, för tillfället iaf, hoppas jag hinner iväg o handla innan utlovade skurar kommer. Tisdagskram

  Gilla

 3. Grattis till er båda så här lite i efterskott! Tiden går så fort och det ser jag tydligt på lilla S om inte annat. Vilken härlig och glad ettåring! Ja, övriga gossar med och även Olle 😀 Vilken bra present du fick på din dag.

  Kram och härlig tisdag!

  Gillad av 1 person

 4. Massor av jättehärliga bilder på barn, hund, bubblor och inte minst tårtan (som ser mumsig ut). Kanske är bilden på elcykeln ändå den bästa 😀 Den finaste elcykel jag någonsin sett 😀 Stort grattis till både dig och Charlie i efterskott 😀 ❤
  Kram

  Gillad av 1 person

 5. Stort grattis till dig i efterskott! Jätteroligt roligt att du fick en elcykel i present. Lätt nu att flyga framåt på vägarna.
  Och lillla Charlie ett år. Tänk vad tiden går fort. Han är så fin! Kul med grabbarna och full fart kan jag tänka mig. Och Olle är en pigg typ och jag kan tänka mig att han gärna busar om tillfälle ges.
  Såpbubblemaskinen tror jag vore npgot för mina barnbarn och ska försöka hitta en. Är säker på att de skulle ha mycket skoj med den.
  Kram och trelvig kväll.

  Gilla

  1. Tack så mycket!
   Full fart – med barn och hund blir det gärna så 🙂
   Såpbubbelmaskinen är väldigt populär 🙂
   Kram

   Gilla

 6. Först och främst ett stort GRATTIS i efterskott! Hoppas du firade din födelsedag. Elcykeln är helt underbar. Vilken suverän utsmyckning. Perfekt för dig tycker jag:-)
  Å Charlie är otroligt söt. Hans stora ögon kan man drunkna i.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.