Glad måndag …

… ja det är det igen – tiden går fort!

Idag fyller vår yngste son 40! Obegripligt! Igår firade vi honom med blommor och presenter … och hans Linda hade fixat både en annorlunda, men helt fantastisk smörgåstårta …

…  och god dessert med chokladbrownie och bärmousse, toppade med blåbär …  mums!

Charlie ville helst vara ute i solen …

… och tyckte Olles vattenskål var kul 🙂

Hemma är varje snöfri del av gräsmattan fylld med krokus  …


…  den här sorten sprider sig snabbt och gärna – jag bara älskar dem!

Och nu är den min … ja, tavlan alltså – dessutom 50:- billigare än för en vecka sedan 🙂

Det är Carita som är skapare av detta trevliga tema … alla är välkomna att vara med 🙂

39 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Häftigaste tårtan jag sett! Sojabönor på topp? Helt vegetarisk? höll den ihop när man skulle skära underverket? Verkligen vacker och annorlunda… Här hotar dom med fem cm nysnö idag, inget nytt under solen mao. Själv har jag drabbats av sån yrsel så jag inte vet om jag törs ge mig ut. Ja, tänk va gamla barnen blir, snart är vi jämnåriga! Måndagskram

  Gillad av 1 person

  1. Absolut en häftig smörgåstårta! Inte riktigt vegetarisk … innehöll räkor och tonfisk … och ja, den höll ihop oväntat bra 🙂
   Hoppas din yrsel är tillfällig … du får försöka ta det lite lugnt! 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 2. Vilken helt fantastisk smörgåstårta!!! Annat än hur jag minns dem med vitt bröd, majonäs och några räkor, rena rama kaloribomben och inte smakade det gott heller 😕 Charlie blir också 40 år en dag men just nu känns nog bara tanken overklig. Vackra Vårblommor och en härlig tavla. Glad måndag Anki!!

  Gillad av 1 person

 3. Mycket intressant smörgåstårta! Så kul med kreativa människor.😊 Tavlan är ju väldigt trevlig att titta på, man kan ju inte annat än bli glad.😊

  Gillad av 1 person

 4. Förstår att du haft fullt upp då! Smörgåstårtan ser verkligen läcker ut!
  Klart att Charlie ville vara ute – en sådan underbar sommardag som det var igår. Och vatten är ju alltid kul att leka med!
  Grattis till ditt fina köp =) Kram

  Gillad av 1 person

 5. En sån kreativ och vacker smörgåstårta! Fint fotade både den och efterrätten! Grattis till den nya tavlan, den ville komma hem till dig! Härligt med alla krokusarna också, jag måste nog köpa mig den där sorten.

  Gillad av 1 person

 6. En extra glad måndag för dig alltså. Stort GRATTIS till sonen och dig såklart som födde honom för 40 år sedan:-) Smörgåstårtan är den vackraste jag någonsin sett. Den är ett konstverk helt enkelt!
  Har letat efter krokusar i innerstan idag. Hittade inte en enda. Så tack att du visar upp dessa skönheter:-)

  Gillad av 1 person

 7. Vi får skynda på så vi hinner med våra barn som i rask takt blir äldre. Skickar ett lite försenat grattis till honom och förstås till dig. En nog så viktig dag även just för dig.
  Vad gott och trevligt med både en god och annorlunda smäörågstårta liksom brownie med bärmousse och blåbär.
  Vackra krokus och jag har sett dem lite här och var här hemma på Söder i grässlänterna och de lyser upp så fint. Vackert att se hemma på din gräsmatta.
  Lite grått här denna måndag men dina bilder piggar upp och även minnena av vår resa till London ger glädje att tänka på,
  kram!

  Gillad av 1 person

 8. Vilket härligt firande men nog är det märkligt att barnen hunnit bli så stora! Ibland hänger jag liksom inte med 😉

  Kram och glad måndag önskar jag dig med!

  Gillad av 1 person

 9. Ja, hjälp vad tiden går! Våran äldsta fyller 35 nu i vår…. Vilket härligt vårväder ni fick på kalaset! Verkligen en underbart skön helg och vackert med alla vårblommor!
  Önskar dig en härlig vårvecka!
  Kram Lena

  Gilla

 10. Det är väl som de säger – det är genom barnen man inser hur gammal man själv är 🙂 Jag menar, hur kan det vara så att de blir så gamla när en inte är äldre själv – ha ha!
  Är lite avundsjuk på vårvädret även om jag givetvis unnar er det! Men jag vill också ha…. 🙂 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Nu är det slut på ”finvädret” hos oss också, men återkommer väl förhoppningsvis – och jag är övertygad om att våren kommer till dig med!

   Gillad av 1 person

   1. Det gör den nog. Idag skiner solen igen över en vit värld. Men i april får man väl förvänta sig just aprilväder oavsett vad man tycker om det!

    Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.