Bild

Glad måndag!

Även om jag inte skulle komma på idén att betala 50 kr för en sån här figur, så blir jag glad när jag ser att de tror på att det blir solsken i påsk.  🙂

Det är Carita som är skapare av detta tema … för inte är väl måndagar så tråkiga som ryktet säger! 🙂

Gärdsmygen beslutat sig för fortsättning på de färgglada veckorna även denna vecka så  får det här inlägget vara med även där.

42 reaktioner till “Glad måndag!

  1. Visst gör det 🙂 Jag försöker att låta bli att vända blicken mot fönstret … det snöar här just nu och termometern står på 3 minusgrader!
   Kram

   Gilla

  1. Kan bara hålla med – det snöar här just nu!
   Har försökt kommentera hos dig, men ser ingen kommentar … kolla i papperskorgen om de kanske har hamnat där.

   Gilla

 1. Man kan få pippi för mindre, finns det någon, som lägger de slantarna på en sådan figur. Här är skottningen klar, och temperaturen bara -9,3 grader i skuggan. Solen lyser från molnfri himmel, och dagsmejan kryper fram.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Många år har det varit snö och t.o.m snöstorm i Småland under påskhelgen, även när påsken legat senare än i år. Soliga påskhelger har det också varit. I vårt land är vädret ingen garanti, oavsett månad 🙂 Jo, att det blir väder, men inte vilket!

  Gillad av 1 person

 3. Jag hade inte heller investerat i den 😉 Själv minns jag en påskafton när vi satt på terrassen och solade… Det är verkligen inte aktuellt i år!

  Kram och glad måndag!

  Gillad av 1 person

 4. Ja roliga i sig, men inget som platsar hos mig, glad i dag jag också, blodtrycket lägre än på många herrans år! Måndagskram

  Gillad av 1 person

 5. Glad måndag på dig också, sent omsider 🙂 Den ser ut som en riktig solbadare den figuren och även om jag hoppas på sol i påsk så tror jag inget vidare på badväder 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Hahaha! Tror du hade hittade dessa till betydligt billigare pris hos Dollarstore;-) Skulle heller inte betala 50 kronor för dom, men ganska så söta och glada är dom ju. Du fotade påskpynt hos COOP, jag gjorde samma sak fast hos ICA:-)
  Glad måndag på dig!

  Gillad av 1 person

 7. Tack för lite pigga och glada påskfigurer. Och roliga var de. Jag satt på balkongen en stund idag och med solisar på. Riktigt skönt. Tog även med en kopp kaffe ut.
  Kul att Gärdsmygen fortsätter med färg så jag hänger också på.
  Jag har inte ännu kommit in i påskkänslan utan är kvar i Pekingbubblan.
  Vad gäller måndagar så tycker jag de är trevliga. Men det tycker jag om de flesta dagar oavsett namnet på dem.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Här snöade det igår … men idag skiner solen 🙂 Jag instämmer … alla dagar är bra dagar 🙂
   Kram

   Gilla

 8. Roliga filurer som kanske kan roa de små, men… hos mig blir det lite mer gammaldags kycklingar. Iskallt idag men väldigt väldigt soligt. Det som är tråkigt med kylan är att påskblommorna blir oköpta och oplanterade, det får bli enbart en kruka med narcisser som får övernatta inne.

  Gillad av 1 person

  1. Jag köpte en kruka med små påskliljor som stått ute mer än en vecka nu i ner till 10 minusgrader och klarat sig 🙂 Konstigt så tåliga de kan vara …

   Gilla

   1. Oh, är det sant?! Då kanske jag också kan göra så. Penséer brukar jag ha planterat så här års, men jag har ljung i de krukorna och jorden är frusen så de får vänta.

    Gillad av 1 person

 9. Det är märkligt egentligen, påsken skall ju inte vara en glad högtid, ändå gör alla ljusa färger och påskfiranden med god mat och släktträffar att det känns väldigt positivt och glatt. Jag skulle inte heller köpa en sådan, vi har väldigt få prydnadssaker faktiskt, men man blir glad av den 🙂 Härligt med någon som tror på värme, även om det är en plastkyckling. Min måndag var också ganska glad. Vår trettonåring fick äntligen tandställning så att hennes bett så småningom blir helt rakt och hon inte biter sig i kinden, och jag fick besked om operationstid så att jag kan lägga oron jag känt ett halvår nu bakom mig, förhoppningsvis. Kirurgen var dessutom positiv och allt tyder på att det jag har är en så kallad godartad papillom och inte bröstcancer som man också kan misstänka. Glad måndag, som sagt 🙂

  Gillad av 1 person

 10. Haha vilka roliga figurer, visst blir man glad av dem Anki.
  Tack vännen för grattis hälsningar, nu är jag inte längre 60 plus, hihi . . .
  Kram/ Eva

  Gillad av 1 person

 11. Jag som försöker minimera antalet prylar skulle inte heller köpa figuren, men det oaktat är den söt och färgglad!
  Tack för att du är med i Glad måndag!
  Jag länkar till er alla som är med, då jag känner att jag har tid.
  Kram ❤

  Gilla

Kommentarsfältet är stängt.