Bild

Skyltsöndag # 150

Söndag igen … och dags för nya skyltar!

Färdighandlat … dags att betala 🙂

I centrum hittade jag dessa … lokal ”Nostalgishow” … och påsklovstips 🙂

Det är bloggkompisen BP  som förvaltar denna veckovis återkommande utmaning … varje söndag året runt … och visst passar det väl även in hos Gärdsmygen och hennes färgglada tema 🙂

13 reaktioner till “Skyltsöndag # 150

 1. Oj vad många fina skyltar du hittat, jag har lite ebb på dem, får nog bara ihop ett par. Var ju på marknad igår, men det var dåligt med skyltar där, bara en massa fina hantverk. Kram

  Gillad av 1 person

 2. Dollarstore levererar, helt klart, även om personalen verkar ha aningen svårt med stavningen. Iofs perfekta bidrag för Skyltsöndag. Så påpeka inte stavfelen;-)
  Den första skylten är verkligen inte rolig. Däremot är alla andra skyltar kul, förutsatt att man gillar ha sådana skyltar på väggarna.
  Affischerna från Finspångs Centrum är riktigt mysiga, speciellt den första med showen. Påkägget som gör reklam för pysselhörnan är gullig. Men den borde ha riktat sig till en betydligt yngre målgrupp än 12- till 16-åringar som troligen hellre pysslar med mobilen.
  En toppen skyltkavalkad:-) Tusen tack för den och länken!

  Gillad av 1 person

 3. Vilken färgsprakande toppenskyltning! Stort tack! Algots komme rjag ihåg. ”Säg Algots – Det räcker.” men tror inte jag hade plagg därifrån. Kul med nostalgishow. Och eftersom jag inte är oysslig och faller utanför målgruppen ler jag och önskar de hågade lycka till.
  Är just hemkommen och tämligen ”jetlagad”. Har haft internet på resan hem och sovit och läst så resan förflöt bra. Många intryck är med hem.
  Och nu tittar jag ut och njuter av sol och llite vårkänsla även i Stockholm.

  Gillad av 1 person

  1. Välkommen hem Ditte! Förstår om du är både trött och full av intryck efter resan. Nu får du njuta av våren som visst håller på att ta ett steg bakåt igen, men som säkert återkommer 🙂
   Kram

   Gilla

 4. Många skyltar igen! Du har verkligen ett öga för skyltning, kan man lugnt säga.
  Den första skylten blev en fin skylt när du drog ett rött kryss över den.
  Väck inte en björn som sover är riktigt gullig.
  Jag har hittat en del skyltar i mitt arkiv som jag ska dela med mig av någon söndag längre fram om det går för sig.

  Gillad av 1 person

  1. Det är svårt att låta bli att leta skyltar nu för tiden 🙂 Jättekul om du är med och visar skyltar du också! 🙂

   Gilla

Kommentarsfältet är stängt.