Skyltsöndag # 148

Så har då ännu en vecka passerat och det är dags för Skyltsöndag igen 🙂

I Skärblacka finns två bensinmackar … de ligger alldeles bredvid varandra – den ena bemannad och den andra obemannad, men samma pris på soppan!

Endast i nödfall tankar jag hos någon av dem!

Det är bloggkompisen BP som förvaltar denna veckovis återkommande utmaning … varje söndag året runt …

och

 HÄR hittar du hennes lista över fler som brukar vara med!

Då skyltarna är färgglada så passar de även in hos Gärdsmygen, som fortsätter med sina färgglada bilder den här veckan också  🙂

23 reaktioner till “Skyltsöndag # 148

 1. Här i Kristianstad är det en uppsjö med bensinmackar. Jag har kort på OKQ8, de är normalt 20 öre dyrare, men man får bonus så det jämnar ut sig. Men de sätter priserna manuellt, inte från en central så man får kolla priset när man ska tanka. Ibland har de varit en krona dyrare än andra, och det är lite väl saftigt. Brukar påpeka för dem att de inte sänker sina priser när alla andra gör det. Många som har ”sina” tankställen tittar säkert inte på priserna.

  Gillad av 1 person

 2. Hahaha! Kul att du också framgångsrikt kombinerar Gärdsmygens ”projekt” och Skyltsöndag. Perfekt!
  Alltså om soppan kostar lika mycket så blir jag bara irriterad, men måste medge att självaste idén med grisen är riktigt fyndig och bra. Fast som sagt inte bredvid en mack som säljer bensin till samma pris.

  Toppen skyltar! Tusen tack för dom och länken:)

  Gillad av 1 person

 3. Uppiggande och färgglad skyltning och med knorr! Budskapet känns lite udda om man inte lägger ut mindre på att tanka på den obemannade macken. Men grisarna var helt klart personliga.
  Kram och trevlig kväll.

  Gillad av 1 person

  1. Tack Ditte 🙂 Grisarna är kul, men det retar mig att mackarna har samma pris 🙂
   Kram

   Gilla

Kommentarer är stängda.