Glad måndag …

… till alla som är glada för att OS är slut … och att februari snart är slut! Ja, Glad måndag till precis alla!

Även om istiden fortfarande verkar hålla i sig, så har dagarna blivit längre … bara en vecka till Vasaloppet – sen kommer våren!

Glad måndag är Caritas egenuppfunna tema som återkommer varje måndag  – alla som vill är välkomna att vara med 🙂

47 reaktioner till “Glad måndag …

 1. Vilket fint collage dagen till ära! Jag fryser ända in i märgen, tänk att man ska bli frusen på gamla dar, jag som varit så kaxig tidigare. Efter Vasaloppet får faktiskt snösmältningen börja, det kommer att ta tid…Glad måndag till dig också! Kram

  Gillad av 1 person

 2. Glad måndag på dig själv. Att OS är slut tilltalar mig mycket, nu kan man lyssna på radio igen. Vasaloppshelgen klarar jag utan radio. TV:n slängde jag ut för 5 år sedan, och har inte saknat den en minut. Den 28 denna månad för 4 år sedan drack jag alkoholhaltig dryck för sista gången. Snacka om omställning. Jag slutade röka den 22 april samma år.
  Svante

  Gillad av 1 person

 3. Vilken fin isskulptur du gjort! Jag är mest glad för att februari sjunger på sista versen, OS kunde ju hållit på lite till nu när tjejerna hade flytet uppe!
  Då bestämmer vi det att så fort vasaloppet är över så blir det vår!
  Ha en härlig måndag! Kram

  Gillad av 1 person

 4. Glad måndag själv! Vi gjorde ett bra OS i alla fall men tyvärr har jag inte tittat så mycket. Säkert finns det många som tycker det är en lättnad att tävlingarna är över. Alla är inte sportfantaster…

  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Haha … stackars dig – men det kommer ju ett sommar- OS emellan – och ett fotbolls-VM redan i sommar, för dem som gillar det 🙂
   Ska också välkomna våren på torsdag!
   Kram

   Gilla

 5. Jag har inte tittat en minut på OS, men glatt mig över medaljerna! Nu är jag glad för att det är sol, tredje dagen i rad (tyvärr minus dygnet runt) och för att det går sakta men säkert mot varmare tider!

  Gillad av 1 person

  1. Jag har bara sett på en bråkdel och det räcker gott och väl 🙂 Ingen sol här, men jag tror den kommer på e.m. 🙂

   Gilla

 6. Det har varit ett bra OS för oss som inte idrottar. Sverige klarade sig väl bra, Det r ett jäkla gnäll om allt.
  Vi har ju inte varit så bra på över 40 år, vi skall vara tacksamma tycker jag.
  . Alla tycker ju inte om idrott., det är klart tråkigt vore vä det också, om alla tyckte detsamma. om allt.
  Nu går vi emot våren tror jag

  Gillad av 1 person

 7. Tack för glad och fin måndagshälsning! Ett jättefint collage som piggar upp. OS har varit roligt och jag gläds med alla fina svenska prestationer och alla andras också.
  Vinter är det förvisso och snö och kyla men de ljusare dagarna är komna och det piggar upp.
  Önskar dig en fortsatt glad måndag.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 8. Vilket helt fantastiskt fotomontage. Förstår inte hur du gör. Du är enastående helt enkelt:-) Det montaget gör mig väldigt glad kan jag säga. Är dock inte speciellt glad över att OS är över. Gillar ju sport, även om vintersport kanske inte direkt är min grej. Men att titta på sport är alltid roligt.
  Istider – ja, imorgon lär det ju bli 11 minusgrader mitt på dagen. Idag var det snöstorm till och från. Å dessvärre har vi fått 10 centimeter snö…

  Gillad av 1 person

 9. Trots isande vindar så är ljuset tillbaka!!! Solen når ovanför lagårdstaket och lyser in i orangeriet!!!!!
  OS saknar jag inte, även om det var kul med svenskarnas medaljer! Fast mitt sportintresse är lika med noll…. 😉
  Ha en bra vecka!
  Kram Lena

  Gillad av 1 person

 10. Snyggt! Den bilden blir man glad av! Jag har titta hur mycket som helst på OS och kan av den anledningen tycka att det är bra att det är slut. Jag tycker det är jättekul att följa och i år har det varit speciellt roligt!

  Gillad av 1 person

 11. Jag njuter så väldigt mycket av ljusets återkomst! När jag steg upp idag vid 07-tiden så var det nästan helt ljust! Ljuvigt! Nu skiner solen och lockar snart ut mig på en promenad. Kallt och kanske blåsigt är det säkert, igår var blåsten frunktansvärt kylig, men rätt klädd så klarade jag det med bravur ändå! 🙂 Finns inget dåligt väder sägs det… Ljuset gör mig gladare utan tvekan – och så har vi vårens framsmygande så småningom. Sååå ljuvligt att tänka på!

  Gillad av 1 person

  1. Idag blåser det isande vindar så våren känns lite långt borta just nu, men visst känns det bra med de allt längre dagarna 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.