20 reaktioner till “Skyltsöndag # 146

 1. Så kul med sådant!😊 Och en gång i veckan är precis lagom, då kan man lägga lite tid bakom fotona och motiven. Tycker att utmaningarna om att lägga ut ett eller flera foton varje dag blir att man naggar på både kreativiteten och kvalitén, sen skulle det kännas som ett outhärdligt tvång, iallafall för mig.

  Gillad av 1 person

 2. Den första skylten tar priset! I det shoppingcentret måste finnas totalt 6 rulltrappor, en stor galleria med andra ord;-)
  Bildcompaniets skylt gillar jag – roligt och fyndigt, Lyckans skylt likaså – man studsar till.
  Det behövs inte mycket för att göra en enkel men glad skylt. ICA är fenomenal på att lyckas med sina skyltar både hos dig och på andra ställen i landet. Himla kul, man får ju ett leende på läpparna direkt.
  Toppen skyltning igen! Tusen tack för den och länken:-)

  Gillad av 1 person

 3. Rolig och fyndig skyltning! Här i Gallerian har jag varit men pilarna måtte jag ha förträngt. Men många var de. ICA har många bra skyltar både inne och utanför sina butiker och verkar måna om att kunderna ska återkomma. Bra så.
  Både ”Lyckan” och Bildkompaniets skyltar lägger man märke till och det är ju också tanken.
  Kram och trevlig söndag kväll.

  Gillad av 1 person

 4. Hej, att lycka är att ha en egen butik kan nog stämma,,,ett litet tag, innan den krassa verkligheten kommer ikapp. För i sanningens namn blir det ju bara svårare och svårare, konkurrensen från Kina och från näthandel och stora köpcenter är mördande. Tyvärr… Kramiz

  Gillad av 1 person

  1. Säkert inte alls så lönande med egen butik idag, då så mycket handel sker på nätet … Ibland drabbas jag av dåligt samvete, men man vill ju handla så billigt som möjligt också – och så avskyr jag stora köpcenter 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.