Sportlov …

… med pulkaåkning utför berget hos farfar och farmor 🙂

De är inte rädda av sig !

Hörde nu på morgonen att Sverige vunnit ännu en guldmedalj i slalom …  stort GRATTIS till  André Myhrer!

58 reaktioner till “Sportlov …

  1. Det gick bra 🙂 Jag protesterade först, men kunde inte hindra dem … lyckligtvis är det inte så högt …

   Gilla

   1. Det är tur att det snart är slut på sportlovet, så ungarna kan sätta sig med sina Smartphones igen.
    Svante

    Gilla

   2. Nu är bägge killarna ganska aktiva och gillar att leka utomhus. Dessutom aktiva i fotboll, innebandy och den här vintern även skidåkning – inte bara på sportlovet.

    Gillad av 1 person

   3. Uteaktiviteterna i Kårböle idag har bara varit snöskottning. Förbaskat kallt -15 grader, och mulet. Man kan inte jobba sig svettig en gång, men det är ju den tid på året då all skit fryser.
    Svante

    Gillad av 1 person

 1. Äkta livsglädje när den är som bäst. Låt barn lära sig att det är kul att vara utomhus och leka. Inte sitta inne i tid o otid framför skärmar. Du har verkligen fångat ögonblicken fint, det ser livsfarligt ut, men det säger jag alltid när ungar klättrar…O jag måste erkänna att jag skäms lite för att jag inte orkat engagera mig i alpina åkningen o sitta uppe på nätterna, särskilt när det faktiskt resulterat i två guld!!! Fy på dig Paula! Men, värre än att sitta uppe är att göra det ensam. Har man hunnit sova ett par timmar så är man yrvaken o hjärnan vägrar samarbeta. Då känner jag att jag mest blir stressad och hjärtat skenar, så det kanske var lika bra att vänta tills resultatlistan var klar och njuta av repriserna? Torsdagskram

  Gillad av 1 person

  1. Tack … jag gillade det inte, men hur skulle jag kunna hindra dem? Lyckligtvis är det inte så högt 🙂
   Jag tror det är bra att sova på natten och vakna till glada besked 🙂
   Kram

   Gilla

 2. Vilka lyckliga ungar som kan leka i snön. Jag får lite hjärtklappning när jag ser dom men barn brukar klara sej. Så roligt för Myhrer och svenskarna. De har varit duktiga och förhoppningsvis får vi flera medaljer.
  Kramar från oss

  Gillad av 1 person

  1. Visst blir man lite orolig när de klättrar i berget med pulkorna, men som tur är så är det inte så högt 🙂
   Kram

   Gilla

 3. Oj oj Vilka tuffingar, helt orädda.
  Ja, härligt med ännu en medalj.
  Mina barnbarn provade slalom. För första gången i går, dom var helt sålda. Själv åkte jag i yngre dar, vet ej om jag skulle våga nu.
  Ha det bra kraaam

  Gillad av 1 person

  1. Jag har aldrig åkt slalom, men barnbarnen är ganska duktiga 🙂 Däremot tolkade jag mycket efter häst när jag var ung – det gick fort och det var kul 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 4. Här går det undan och det är liksom inte den minsta och snällaste backen – ganska knölig skulle jag säga.
  Puckelpist med pulka eller nåt sånt.
  Och nog blir man härligt röd om kinderna av att vara ute. Bra variation till allt stillasittande vid datorspel som allt för många sysslar med i dag.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 5. Gjorde Du några medaljer till de duktiga Åkarna. Så underbart när de vill vara ute i skog och mark-
  Finna väl ingen grillkorv som smakade så gott, som de man tog ute i vår härliga terräng..
  Nu är det mat time här men jag sätter mig gärna vid TVn då.

  Gillad av 1 person

 6. Helt underbara och fartfyllda bider! Och så roligt! Viken häfig pulkabacke! Och årt det mer spännand eoch äventyrliga hållet- Jag hade gärna ockås tagit några åk här- Och mina barnbarn hade också hängt på. Kanske tar du ockås en tur.
  Kram!

  Gillad av 1 person

 7. Här var det full fart på grabbarna, i sann OS anda alltså:-)
  Fantastiskt med André Myhrer. Tänk att vara 36 år gammal och avsluta karriären på detta sätt. Den äldsta OS-vinnaren i slalom någonsin. Den segern var ju totalt otippad, så den känns ännu bättre. Sedan tog ju tjejerna ett fantastiskt silver i skidskyttestafetten också. Helt underbart!

  Gillad av 1 person

 8. Några har i alla fall mycket glädje av snön men det ser lite småläskigt ut. Klarade verkligen farmor av att stå och se på utan lite oro i magen? Men ungar har i alla tider lekt lite farliga lekar och det brukar för det mesta gå bra. Kul verkar de i alla fall ha haft 😀 Härliga bilder på tuffa killar.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Haha … jag försökte stoppa dem, men vad kunde jag göra? ja … absolut ingenting! Lyckligtvis så är det inte så högt , men tillräckligt för att slå sig om man har otur. Tack!
   Kram

   Gillad av 1 person

 9. Så härligt det ser ut! Här börjar sportlovet från och med måndag, men det känns ju som det börjar från och med nu när jag hämtat tjejerna i skolan 🙂 Oj, pinsamt, André Myhrer är svensk alltså..? Jag hörde om honom på radion och tänkte att det var någon utrikisk slalomåkare… Måste läsa på bättre inser jag. Ha det fint!

  Gillad av 1 person

 10. Det ser fartfyllt ut. Förstår att barnbarnen älskar läget på vinterlovet. Häftigast är en bild med mycket snömoln. 🙂 Givetvis tycker jag pulkornas färg är bäst. 🙂
  Medaljerna trillar in. Skidskyttestafetten var läcker. Curlingen har inte sett. Vet inte om det blev guld eller silver. Imorgon parkerar jag OS-soffan. Fyra år till nästa gång. 😉 Skulle sitta fint med en till Kalla-medalj. Hon är inne i ett flow.
  Helgkram Bosse

  Gillad av 1 person

  1. Curlingen blev silver … och det är ju inte illa det heller 🙂 I morgon (strax efter kl. 01:00 i natt) är det lag Hasselborgs tur i curlingfinalen … och så Kalla förstås 🙂 Heja, heja!
   Kram

   Gilla

 11. Så härligt levande snöleksbilder! Hjälmar på skulle jag vilja säga, men de finns kanske inte alltid på plats. Vilken trevlig pulkamodell! Idag lyckades jag få vinterflickan, som hatar att ha kläder på sig, att klä på på sig fleeceunderställ, tjockoverallen och faktiskt också vinterstövlarna och sen gick vi ut och blåste såpbubblor. Sol på snö, otroligt vackert väder.

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Det har du alldeles rätt i, men inga hjälmar var med … och det är inte så högt som det ser ut 🙂
   Såpbubblor är kul! Fick du några frysta på bild?

   Gilla

   1. De ville inte riktigt, har provat två gånger. Förmodligen för ”osegt” bubbelvatten. Tog häromdagen bild på sådana som hängde fast i bubbelverktyget, men svårt var det.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.