46 reaktioner till “Gems Weekly Photo Challenge # 8

  1. Jättekonstigt! Jag har klickat på dig flera gånger i min lista, men kommer bara till det inlägget! Nu har jag tagit bort dig ur listan och lagt till dig igen så får vi se om wp fattar. Jag vill inte tappa bort dig!

   Gilla

 1. Ja men det klart att du har!
  Och mer snö fick de till sportlovet – det gläder mig att se att de är ute och leker i snön istället för att sitta inne och hänga över, plattor, telefoner, TV/datorspel! Visst det ena behöver ju inte utesluta det andra, men min erfarenhet säger att dagens unga heller håller sig inne än leker ute. Kram

  Gillad av 1 person

 2. Javisst så är det! Våra barnbarn är stora favoriter! När jag berättade för mannen att det var Favorit som gällde, så sa han naturligtvis: Då har du satt in en bild på MIG!
  Naturligtvis är han en stor favvo, men….

  Gillad av 1 person

 3. Vilka glada favoriter som så gärna ställer upp på bild. Det ska böjas (läs: bloggdresseras) i tid, helt klart. Ett toppen bidrag till temat:-)

  Gillad av 1 person

 4. Underbara foton. Har också mina egna yngsta barnbarn som bästa mänskliga favoriter. Det är en underbar lycka att få uppleva hur de utvecklas och växer.
  Kram från Ingrid

  Gilla

 5. De ser ut att ha det roligt ute i snön och så skoj att de aktiverar sig med den minste också. Jag har 8 barnbarn från 2 år – 19 år, inte klokt så många de blivit. Men åren bara swishar iväg och mest ser man det på barn.
  Mina egna barn är ju på god väg att hinna upp mig, i ålder… Ha det bra!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.