Gems Weekly Photo Challenge # 2

Sannas andra ord 2018 är HÄLSA.

Att gå ut genom dörren och ha skogen alldeles runt knuten … det är livskvalité för mig  … och det betyder mycket för min hälsa, både fysiskt och psykiskt.

Följande bilder är från gårdagens förmiddagspromenad … idag är det mulet och grått och solen är försvunnen. För att se bilderna i större storlek … klicka på dem.

Naturen skapar vackra ismönster …

Renlaven lockar som alltid till en närmare titt …

Fler som är med och tolkar Sannas ord hittar du om du klickar på hjärtat …

 

.

48 reaktioner till “Gems Weekly Photo Challenge # 2

  1. vilka fantastiska ismönster! Vi har tio kalla idag, det blir nog ingen lika lång promenad som igår. Men hellre detta än slask och tö. Ha en finfin dag, kramen

    Gillad av 1 person

  2. Frisk luft och promenader – väldigt bra för hälsan. Både den fysiska och den själsliga 😀 Skogen har så mycket fint att bjuda på oavsett väder. Solstrålar som smyger bakom någon buske eller vackra isformationer. Det finns mycket att njuta av. Många fina bilder och jag fastnar lite extra vid isbilderna och renlaven. Vilka mönster 😀
    Kram

    Gillad av 1 person

  3. Solen är så underbar och gör att man mår bra också en skogspromenad kan inte bli bättre. Den bästa medicinen för kropp och själ.
    Så fint du har tolkat veckans ord.

    Gilla

  4. Det är väl detta med ljuvliga promenader i skogen som kallas skogsbad. Stärkande för både kropp och knopp.
    Fast om man tar skogsbad så ska inte kameran vara med vad jag förstår. Vilken tur att du hade med din så vi får njuta av dina vackra foton!

    Gilla

  5. Så vackra bilder från där du bor! Hälsa för mig är liksom för dig att komma ut i naturen fast jag har den inte riktigt så nära intill som du. Om man inte räknar klipporna utmed havet förstås. Där brukar Fanny och jag gå våra långa promenader och andas frisk luft. Underbart för både kropp och själ.

    Gillad av 1 person

  6. Jag tycker också om att gå i skogen men just nu är det en meter snö här överallt och det är bara vägen man kan gå på och man ser bara snödrivor och vita träd och det finns inte minsta lilla vackert att fotografera. Det är den här tiden jag känner mig instängd och isolerad och drabbas av vinterdepp. Jag vill ha grönt och möjlighet att åtminstone gå i skogen och upptäcka nya saker.

    Gillad av 1 person

  7. Ismönster kan verkligen vara konst! Idag har vi sol, grått igår. Vi är ju hundvakter, så det blev en längre runda idag. På vissa ställen hade gångstigen svämmats över så den var blankis…

    Gillad av 1 person

  8. Ismönstren är helt suveräna! Naturens egna konstverk.
    Ditt bidrag är ju såååå du, det saknas bara svampar, men det är ju fel årstid antar jag;-)

    Gillad av 1 person

  9. Jag håller med dig om att det är livskvalité att ha skogen runt husknuten. Vackra skogsbilder och bilderna på isen är fantastiska. Man kanske inte alltid tänker på det men bilder och konst i olika former bidrar också till en bra hälsa.

    Gillad av 1 person

    1. Tack 🙂 Så är det … man tänker inte på det, men du har säkert rätt angående bilder och konst.

      Gilla

  10. Så härligt att följa med dig ut här. Fantastiskt vackra bilder och jag var med hela promenaden.
    Och visst är detta livskvalitet och hälsa. Att må bra i hela kroppen!
    En jättefin tolkning av veckans tema.
    Kram!

    Gillad av 1 person

  11. Visst är det härligt att vi kan följa med Dig på vandringarna PÅ SÅDANA stigar går det ej längre att gåå
    Pinnar och skit fastnar bara i rullatoren. Här var nästan lite vårlikt den stunden solen var framme,
    man får tacka för det lilla sa flickan och neg. ha det bra önskar Hajan

    Gillad av 1 person

  12. Fina bilder du visar! Naturen är förtrollande, om än snödjupet hos dig är lite mindre än hos mig. Jag är bekymrad över att renarna som är kvar här, har för långt ner till lavarna för att ens kunna veta var de finns och att det bllr för tungt för dem att gräva och leta efter dem i den över metertjocka snön.

    Gillad av 1 person

  13. Det är verkligen gott för hälsan, både den fysiskta och den psykiska, att var ute i naturen. Så vackra bilder du fick under promenaden! Härligt att se!

    Gillad av 1 person

  14. Visst är skogen bra för hälsan. Promenerar inte lika ofta i skogen nu som förr, men längtar ofta dit och njuter när jag är där. Utevistelse över huvud taget är bra för hälsan!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.