34 reaktioner till “Glad måndag!

 1. Måndagsmorgon -10 grader, sitter och väntar på Sotaren, som ska komma, och konstatera att hen inte behövs, då det inte eldats sedan hen var här förra gången. Jag skickade in ett förslag om att de bara skulle skicka räkningen, men det gick de inte med på. Var jag inte hemma, och passade på hen, skulle det bli straffavgift också. Humöret är alltså inte på topp just nu.
  Svante

  Gillad av 1 person

   1. Eldstaden används, som reserv, och då med pellets. Pelletsen slår till då det är kallare än -18 grader ute. I övrigt kör jag med el. Det är hugget, som stucket vad gäller kostnaden, och elen behöver inte bäras. Hade brandskyddskontroll i somras, och kontrollanten sa att det inte fanns något sot i kanalen. Att sedan övertyga sotarfirmans telefonist om det är omöjligt, det är sotarmästarens fru.
    Svante

    Gillad av 1 person

 2. Hej Anki 🙂
  Tittar in för att önska dig en fin advent!
  Jag har fått med mig några av dina senaste inlägg – och fastnade i det du skriver om kultur – ”Det är färg och känslor som avgör”
  Må gottkram till dig!

  Gillad av 1 person

 3. Håller med Liusletaren, man bliver glad av dina inlägg, De är skolande också. Såg du månen i går kväll,? Visst går det fort emellan varven, när han var full sist. Ja i går kväll när jag fick se den, Den lyste upp så mycket, så jag kom
  att tänka på Nordkorea och Triumph, här över Östgötaslätta var det Dagsljus kan man säga..
  Ha en trevlig Adventsdag önskar Hajan.

  Gillad av 1 person

 4. Jag håller med dig – äntligen måndag 🙂 Så fin bild du valt för att illustrera det! Jag blev imponerad av din dörrkrans i ett tidigare inlägg också. Vilket fint hantverk! Jag brukar alltid göra en dörrkrans till jul, men i år har det varit så lerigt upp till skogen att jag inte kommit iväg än för att hämta granris. Det fick bli en köpt stomme som jag dekorerade med rött band, några torkade skivor av äpple och apelsin, en domherre och litet till så att den blev mer klädd. Så fin och konstnärlig som din blev den inte, men jag är rätt så nöjd med att den i alla fall sitter uppe på dörren nu 🙂 Ha en fin dag!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.