26 reaktioner till “Glad måndag!

 1. Ska han dra tomtens släde! Då får vi hoppas att tomten har säkerhetsbälte och ett spännband till den stora julklappssäcken! Vad fin och foglig han är som poserar där med luvan. Halt ute idag, bilen gled flera meter förbi infarten…… Då får man lägga i backen och göra ett nytt försök. Ha en bra måndag du med! Kram

  Gillad av 1 person

 2. Det var den finaste ” Tomten ” i år.. Men det är ju bara början, så det kommer väl fler bud till det.
  Tänk så härligt berörd man bliver när man ser denna bild. Skall taga några fönster nu, bara invändigt, det får
  duga i Jul. Inget måste för mig, men jag vet att det är rent då.
  Fint väder här, 1+ grad, och lagom sol.

  Gillad av 1 person

 3. Så fin bild, vilken mild blick han har, Olle. På torsdag skall jag ta med vår Storpudel till trimmet efter många år då jag klippt henne själv. När hon är nedklippt liknar hon er Olle, och utan all päls brukar hon känna sig så bar, och bara då, aldrig annars, brukar hon hoppa upp och lägga sig i vår säng. Hon har väl lärt sig att det då går bra, eftersom jag inbillar mig att hon fryser efter omställningen från mängder med päls till mer normal hårmängd. Ha en fin vecka!

  Gillad av 1 person

 4. Med tanke på att du inte fått låna Olle alltför ofta så måste jag säga att du lyckats utomordentligt med att bloggdressera honom. Han verkar älska att vara fotomodell:-) Gillar hans fina och vakna blick. En helt underbar bild!

  Gillad av 1 person

 5. Bra att Olle är ute i god tid med träningen. Men kansk ehar han ett Luciatåg innan att delta i. (Hos dottern har labradoren Curre också tomtemössan och röd fluga beredd)
  Tack för en glad måndagsbild!
  kram!

  Gillad av 1 person

Kommentarsfältet är stängt.