Bild

En härlig dag!

Nu tror jag nog många kunnat njuta av solen i dag, men vill ändå dela med mig av några bilder från morgonen/ förmiddagen.

Först morgonen …

… med utsikt från vår garageuppfart … och så de här …

Någon timme senare gick jag ut igen.

Sommarens sista!?

Jag som inte är någon vintervän är glad för varje dag som går och vi slipper både ishalka eller snöstorm! Tids nog kommer vi inte undan … !

35 tankar om “En härlig dag!

 1. Underbara bilder! Du bor verkligen på en vacker plats med närheten till naturen. Nej, vintern är inget man längtar efter precis, om än den betydligt mildare och kortare här än där 😎

  Gillad av 1 person

 2. Här är en till som inte är någon Vinter människa, jaa när barnen var små och vi var alltid ute och grillade. Nu tycker jag inte alls om det. Halt att gå bliver det också,.Nej slut på gnället och tack för vi får komma och hälsa på.
  Brukar titta in hos Nette Cecilia också, hon har redan vinter och frost. Det är s¨vackert då, så det finns ju inte på kartan egentligen. Jag åker snålskjuts hos er lite till mans. Tusen tack från mig.

  Gillad av 1 person

 3. Fantastiskt fina bilder du tog denna soliga dag! Och så många blommor som fortfarande ser fräscha och fina ut! Det är bara att njuta! För precis som du säger så kommer vi inte undan vintern. Sedan gillar jag ”belysningen” av gäststugan skarpt – en underbar bild:-)

  Gillad av 1 person

 4. Underbara bilder, det vill till att krama ur det sista av sommaren nu, för snart så kommer den tråkiga perioden. Nu är det ju mörkt strax efter 16,30. Fy, det är inte kul – skönt att du har kunnat njuta av solen idag och tack för att du delar med dig. Kramen

  Gillad av 1 person

  • Tack! Jag som är ledig alla dagar kan ju ta tillvara på de soliga dagarna på ett bättre sätt än de som arbetar …
   Kram

   Gilla

 5. En vacker dag har vi haft även i Stockholm. Och en promenad blev det!
  Tittar gärna på din vackra bilder och kanske är det nu på slutklämmen med blommor. Såg en del när jag gick runt i koloniområdet hos oss. Men på håll.
  Precis som BP tittade jag extra på den första bilden som du tagit på morgonen.
  Kram och trevlig kväll.

  Gillad av 1 person

 6. Jag känner att jag inte riktigt passar in i gruppen för jag är tydligen helt ensam om att se fram emot snö och vinter. Tyvärr blir det inte mycket av den varan här men de få dagar det kanske kan bli vitt ute så ska jag njuta av rena och fina vyer. Jag gillar inte leriga stigar och hundtassar eller smutsiga gator där det stänker salt. Jag har mycket hellre snö och minusgrader 😀 Hoppas jag får vara med här i alla fall 😉
  Jag förstår ändå att du håller fast vid resterna av sommaren för det är också en härlig tid. Den här höstdagen har varit väldigt fin och du tagit många fina bilder. Utsikten från er garageinfart är såå fin och gärdsgården är pricken över i. Härligt att få bo så 😀
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Men oj … inte ska du känna dig utanför – du få vara med ändå! Skämt åsido, så gillar jag om det är lite lagom med snö, eller i alla fall frost och några grader kallt – jag gillar inte heller leriga stigar och vägar, men vi får försöka ta det som det kommer 🙂
   Ja, vi bor bra här i kanten av skogen med öppna landskap åt i alla fall ett håll 🙂
   Kram

   Gillad av 1 person

 7. Solen kikade fram här också men njuta av den fick jag inte, då satt jag instängd på kontoret… Men, här kan jag njuta av dina härliga solfoton och det är faktiskt gott nog!

  Gillad av 1 person

  • Tack Gunnel! När det gäller Bosses tävling så måste man ha en hel del tur också – många svarar inom samma minut. 🙂
   Kram

   Gilla

 8. Vilka underbara bilder! även här visade sig solen så jag hann med en uppfriskande promenad tillsammans med Miss E. Nu på morgonen ser himlen molnfri ut men så kallt det är. Nästan nollgradigt…

  Trevlig tisdag!

  Gillad av 1 person

 9. Solen gör att sinnet ler, mitt inre blir verkligen påverkat av ljuset och av det gråa.
  Inatt hade vi lite frost, men precis som hos dig är det en del blomster som håller sig kvar.
  Härliga bilder du bjuder på Anki, tänk vad vissa växter klamrar sig fast i det bästa de vet, att få växa och leva,
  så är det med oss människor också.
  Vintern hurrar jag inte för, om det kunde få vara vackra snölandskap som får stanna kvar hela vintern,
  då hade det varit okej, men ‘hit och tid’ väder är sorgligt.
  Naturen behöver minsann få rejäla kalla vintrar som sig bör, sedan favorit väder resten av året, hi hi . . . .
  Jag är på ‘banan’ igen efter förra veckans hemska magsjuka, hund-promenaderna blir längre för varje dag,
  som tur för Ludde följer han Rolf på långa skogsinspektioner, hi hi . . . och i helgen fick han vara hos bb Lina Annie över natt. Sådana dagar är bra för både oss och Ludde och tjejerna älskar detta.
  Må så gott/ Eva

  Gillad av 1 person

 10. Ja, det blev nästan ”somrigt” igen, också hos oss i södra Finland, på tisdag.
  Vackert med blå himmel. Lite bländas man av solen nu då den står så lågt, men klaga vill man ju inte då den äntligen visar sig!

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.