39 reaktioner till “Gems Weekly Photo Challenge # 44

 1. En fin bok som säkert innebär mycket nostalgi för dig. Så informativ verkar den inte vara utan mer som ett litet konstverk med fina bilder och texten i versform. Jag skulle också vara rädd om en sådan känslomässig dyrgrip om jag hade en.
  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Oh så fin, det låg nära till hands för en svampoman att välja en text där, fyndigt! Jordstjärna skulle jag vilja stöta på nån gång. Jag har en ”svampkarta” som man viker ihop, med liknande teckningar, har tänkt rama in den och hänga upp. Vem vet, kanske blir det av en dag…Kramiz

  Gillad av 1 person

  1. Haha … tänkte att ingen blir nog förvånad om jag visar något svamprelaterat 🙂
   Din svampkarta blir säkert väldigt fin inramad!
   Kram

   Gilla

 3. Så otroligt fint du gjort:-) Anade nästan att du skulle komma på nå’t med svampar, speciellt då du nämnt att du har gamla svampböcker. Det är ett typiskt Anki-inlägg:-) Love ti!

  Gillad av 1 person

 4. Vilken fin gammal svampbok! Har också en gammal nött bok som heter ”Har du sett herr Kantarell…” Tror den är från 40-talet och är en liten guidning i svampriket!
  Kram

  Gillad av 1 person

 5. Säkert en klenod för en svampexpert som du!
  Dottern frågade häromdagen: Kan man äta bläcksvamp? Mitt svar blev: Ja, unga exemplar, innan de har fått bruna/svarta skivor. Den undrade jag om detta gällde ännu. För inom svampvärlden kommer många nya rekommendationer.
  Kramar Karin

  Gillad av 1 person

 6. Vilken skatt i bokform du besitter! Jag kan förstå att du flitigt abvänder den. Och vilka härliga texter! Tack för att du delar med dig! Enn jättefint bidrag till veckans ord.
  kram!

  Gillad av 1 person

 7. Fin bok, lärt mig att målade bilder är bättre för igenkänning än fotade, men var lite försiktig med vad som är ätbart och vad som är giftigt. Synen på det har förändrats sen dess.

  Gillad av 1 person

  1. Så är det – många svampar är omvärderade. Detta lilla häfte är knappast något att artbestämma efter, men lite fint ändå 🙂

   Gilla

Kommentarer är stängda.