Charlies dopdag …

… började inte alls bra – jag mådde lite halvdåligt igår och ännu sämre idag, men är det dop så är det.

Det blev ett fint dop … med många gäster, fina presenter och gott fika. Jag är bara ledsen att jag mådde som jag gjorde och inte orkade fota mer.

Doppresenten från oss var ett äppelträd … … men då det tar ett tag innan det ger skörd så fick han även ett gosedjur som kan spela ”Blinka lilla stjärna där…”

Nu ska jag ta mig ett glas vin och krypa upp i soffhörnet .

Önskar dig en fin lördagskväll!

 

20 reaktioner till “Charlies dopdag …

 1. Det var då ingen bra tajming att bli sjuk just en sådan dag, men jag tycker ändå att du gjorde ett fantastiskt fotojobb! Charlie är otroligt lik sina bröder måste jag säga. Å vilken ovanlig ”huvudpresent” i form av ett äppelträd. Det var verkligen ett fint nytänk tycker jag.
  Nu hoppas jag att vinet hjälper att du snart är frisk igen. Krya på dig!

  Gillad av 1 person

 2. Trist att du inte kände dig helt kry! Men det är sånt som händer. Och du var med! Nog så viktigt!
  Så fint med ett äppelträd som dopgåva! Men det dröjer ju innan frukten kan skördas så det spelande gosedjuret blir ju bra så länge.
  Så fint dop och Charlie ser så belåten ut.
  Kram och god bättring.

  Gillad av 1 person

 3. Så tråkigt att du mår dåligt men jag tycker att du fick fina bilder. Det låter ganska skönt ändå att krypa in i soffhörnet med ett glas vin. Kanske hjälpte det dig att sova gott och vakna till ett bättre mående i dag.
  Ett äppelträd som doppresent är en jättebra idè. Hoppas att någon kan vårda trädet så att det bär frukt när Charlie blir stor nog att plocka dem 🙂

  Gilla

Kommentarer är stängda.