Gems Weekly Photo Challenge # 35

LÄSER är Sannas ord den här veckan …

… och ja det gör jag gärna.

Här en liten del av vad jag gillar  – klicka på bilderna för större storlek och för att läsa texterna till varje bild.

 

19 reaktioner till “Gems Weekly Photo Challenge # 35

 1. Läsning är toppen och jag har alltid en bok på gång. Men jag sticker gärna emellan med en veckotidning. Äldsta fröken är webbredaktör på ett stort förlag så jag får ärva en del tidningar. Inte fel alls 😀
  ¨
  Kram och god torsdag!

  Gilla

 2. Det är kul, intressant och utvecklande att läsa. Det finns massor av anledningar till att djupdyka ner i böcker, tidningar, läsplattor och allt annat där förströelse och kunskap finns. Just nu har jag svårt att fokusera länge på texter och läser inte så mycket som jag vill. Men jag kommer att ta igen det med råge… ;D

  Gilla

 3. Svamp böcker läser jag inte, inte lönt det vill inte fastna, kanske svampen inte är tillräckligt intressant för mig . . .
  men dock har vi en svampbok. Det har hänt att jag eller Rolf kollar i den då och då. Svampar i Sverige heter den,
  det är trevligt att titta i den och man blir imponerad av alla dessa sorter som finns.
  Jag brukar få mms bilder från Slawek i polen, senast igår på hans svamp plockar dag, han är en expert, när man ser han välfyllda korgar vet jag vad han gör direkt efter den turen, rensning kan det vara kul ! ? . . .
  MEN jag dreglar redan av hans svampstuvningar, soppor m.m. . . . .
  Läser böcker på sommarhalvåret gör jag inte direkt, några tidskrifter – trädgårdstidningar, bloggar m.m. sen hinner jag ej mer, men suckar inte för det, trädgården är mitt liv den tiden.
  Jag ser att du har ändå fullt upp med att läsa det du visar upp, man gör ju det man prioriterar.
  Må så gott Anki, kram/ Eva

  Gilla

 4. Tack för ditt fina bidrag på temat ”läser”. Förstår att det blir en hel del svampböcker. Men du verkar vara allätare vad gäller böcker. Och böcker tycker jag också mycket om. Numer finns ju många matrecept på ”nätet” men jag tycker fortfarande om att bläddra i fina kokböcker och samla inspiration.
  Vad gäller läsplatta är jag inte så förtjust, Jag vill bläddra. Men ljudböcker fungerar fint om jag är på resande fot och det kan vara svårt att ha det tyst omkring mig. (Läser bäst då.)
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Receptböcker är kul att bläddra i, men ska jag ha ett speciellt recept då blir det datorn 🙂
   När det gäller skönlitteratur så vill jag ha bläddervarianten 🙂
   Kram

   Gilla

 5. Det med att lämna bok och ta en annan har vi kört med på vår hembygdsgård och sommarcafe länge nu och det fungerar jättebra. Man har ju alldeles för mycket böcker för att köpa nya hur billiga dom än är

  Gillad av 1 person

 6. Läsning har varit min hobby hela livet, och nu med nya glasögon, så ser jag perfekt! Jag har Leifs GW sista bok som väntar!
  Kramar och ha en fin vecka!
  Karin

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.