Skyltsöndag # 114

Veckans inlägg till av BP förvaltade tema blir samtidigt en protest mot vår vägförening, som utan förvarning till oss boende vid Granmyra satt igång ett vägprojekt som vid regn gör vägen bitvis totalt oframkomlig.

Just nu är det lugnt … det är ju semestertider – och inget regn!

HÄR hittar du BP:s lista över vilka som är med.

21 reaktioner till “Skyltsöndag # 114

  1. Ja du, ibland hittar de på! Så där kan det vara här också även om jag personligen drabbas ganska lite (bor ”tidigt” på vägen).

    Gillad av 1 person

      1. Aha, är det så det går till 😉 Trist hur som helst, hoppas det ordnar sig snart! Här vräker regnet ner just nu och då kan jag tänka mig hur det blir.

        Gillad av 1 person

  2. En blogg är samma sak som makt!!! Hoppas de ansvariga läser din protest!!! Bra att du ”protestskyltar”!!!

    Tusen tack för protesten – jag menar skyltarna, och stort tack för länken:-)

    Gillad av 1 person

  3. Min erfarenhet av olika väg- och byföreningar säger att om man klagar så får man höra att man borde ha engagerat sig och gjort sin röst hörd. Men det borde vara självklart med informerande skyltar innan stora projekt dras igång. Det blir så lätt dålig stämning av sånt här och det är tråkigt i en liten by.

    Gillad av 1 person

    1. Det är bara vi och grannen vid gården det gäller … grannen är osams med ordföranden i föreningen … detta blev straffet … och vi blev drabbade ”på köpet” så att säga 🙂

      Gilla

  4. Hihi, lite ”arga lappen” varning där….du skulle se hur vår väg ser ut! Först slängdes ut tonvis med grovt grus som timmerbilarna skulle köra på vid avverkningen o sen kom potthålen….o de är många…
    Regn hos mig, då växer det i markerna…hoppas jag
    Kramen

    Gillad av 1 person

    1. Känns lite tråkigt … förhoppningsvis blir det väl bra när det är klart, men ibland blir man irriterad…
      Kram

      Gilla

    1. Lite grinig blir man ibland 🙂 Den tidigare så vackra blommande vägrenen är förstörd och det gör mig också ledsen. Jovisst … blommorna kommer väl tillbaka, men det tar tid.
      Kram

      Gilla

Kommentarer är stängda.