Ensam hemma …

… och det känns inte alls bra …

Lasse ligger inlagd på infektionskliniken med rosfeber igen –  för tredje gången, varav  andra gången nu i år.

I väntan på doktorn…

Lång väntan på akuten som vanligt, men efter fyra timmar så fick han en sängplats på avd. 20. Nu ligger han där med antibiotikadropp och det är bara att hoppas att han tillfrisknar snabbt. så han får komma hem igen.

Annonser

29 reaktioner på ”Ensam hemma …

 1. NEJ!!! Inte igen!!! Stackars, stackars Lasse. Ja, stackars, stackars dig också såklart. Hoppas verkligen att antibiotikan verkar snabbt så att du fort får hem din älskade Lasse igen.

  Undrar hur man får rosfeber? Hade aldrig hört talas om sjukkdomen tills du berättade att Lasse drabbats förra gången.

  Varm och hård styrkekram till dig!

  Liked by 1 person

  1. Ja det är ingen trevlig sjukdom att drabbas av – nu är det bara ett halvår sen förra gången och det känns lite onödigt…

   Gilla

 2. Men fy hur det kan bli!!!! Hoppas på snart tillfrisknande, måste nog läsa på lite om sjukdomen som drabbat honom, Jag som nyss läste om den fantastiskt trevliga dagen med barnbarnen och när jag skulle kommentera så dök detta nya inlägg upp istället. Attans. Hoppas han orkar hålla humöret och hoppet uppe! Önskar honom snabbt tillfrisknande
  Styrkekramen

  Liked by 1 person

  1. Läget ändras snabbt ibland … tror nog han snart är hemma igen – intravenös behandling med antibiotika bruka hjälpa snabbt 🙂
   Tack och kram

   Gilla

 3. Men hu så trist! Jag hoppas verkligen på ett snabbt tillfrisknande! Det är väl sällan som en känner sig så övergiven som när den ”andra halvan” ligger på sjukhus.
  Styrkekramar till er!

  Liked by 1 person

  1. Skönt att han är inne på lasarettet … jobbig sjukdom, som lyckligtvis går fort över med antibiotika direkt i blodet.
   Tack

   Gilla

 4. Oj det är en sjukdom jag aldrig haft och knappt hört talas om. Finns det ingen immunitet efter första gången…..som när man får vattenkoppor och liknande? Fy så tråkigt att bli ensam och så synd om Lasse. Vi känner verkligen med er och hoppas på ett snabbt tillfrisknande. Att bli sjuk under sommaren är inget man önskar sig. Styrkekramar till er båda.

  Liked by 1 person

 5. Nej vet Du vad ,det var tråkigt. Rosfeber har jag bara hört talas om, men i har aldrig haft det här hos oss. Jag gillar inte
  bilden på din Lasse, ser så ensamt ut en öde stor sal. Har de värk också . Lilla gumman hopas det hjälper fort denna
  behandling. Det kan väl inte vara lika rackrigt som Bältros i alla fall. Önskar av hela mitt hjärta att du får hem Lasse snart igen. Kan Du tänka dig, just nu skiner solen fram något. .
  Ha det så a Du kan, och snar bättring för Din Lasse.

  Liked by 1 person

 6. Åh nej, så tråkigt. Jag förstår av texten att det nog inte är första gången heller 😦 Hoppas att han tillfrisknar fort och att du får hem honom snart.
  Kram till er båda.

  Liked by 1 person

  1. Han var lite bättre idag, men har ramlat omkull och fått en fraktur på okbenet under v. öga. Ser ut som han gått en boxningsmatch!
   Tack 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s