Så bar det då av …

… för ett par dagar i husbilen igen 🙂

Jag är med i Facebook, men inte speciellt aktiv. Ibland kikar jag ändå in på t.ex. Husbilskompisar för att få lite tips om ställplatser och mindre campingar. Så var det härom dagen då jag hittade platsen vi är på nu.

Åkte hemifrån igår på f.m. och efter att ha handlat och tankat i Finspång …

… så kom vi hit till Åråshults camping…

Åråshults camping, utanför Gullspång…
Vid den röda pricken står vi…

Här blir vi kvar till i morgon …  så fortsättning följer!

19 reaktioner till “Så bar det då av …

  1. Ser ut att vara en lagom stor camping där platserna inte bara är små rutor. Så mysigt att vara på väg och ha hela semestern framför sig. Ha en jätteskön resa med massor av roliga och intressanta upplevelser. Med mycket avkoppling också så klart 😀

    Gillad av 1 person

  2. Så bra och praktiskt att få tips om bra ställ ochcampingplatser. Trevligt med Finspång och ni ser ut att ha hittat en väldigt bra plats. Vackra grönskande bilder!
    Önskar er en fin kväll.
    Kram!

    Gillad av 1 person

  3. Spännande att se vart det bär av härnäst! Jag hade tänkt åka till ditt tips….Julitagård och kolla in pionerna, men tiden räcker inte till just nu – jag får spara det till nästa år. Fortsatt trevlig resa! Kram

    Gilla

  4. Så fint det ser ut! Googlade Åråshults camping och den platsen fick ju verkligen positiva omskrivningar. Jättekul! Å FB kan ha sina ljuspunkter… ibland;-)

    Gillad av 1 person

  5. Kul med nya (och mindre) campingplatser. Hellre de små och mysiga än de där stora. Tack för tips. 🙂 Gullspång har vi både campat vid och fricampat i skogen vid svamputflykter. Trevlig midsommar önskar vi er.

    Gillad av 1 person

    1. Små campingar är i regel de trevligaste – och detta är en pärla!
      Önskar er detsamma!

      Gilla

    1. Ja, det är härligt … men vi försakar mycket annat för att kunna ha husbilen… 🙂 Man ska aldrig ge upp hoppet!
      Kram

      Gilla

Kommentarer är stängda.