Tacksamhet …

Alla har vi nog något som vi är tacksamma över … sådant som finns i vår vardag utan att vi tänker på det och sådant som vi plötsligt upptäcker.

Det känns bra att då och då ta sig tid att tänka efter ordentligt …

 Bloggvännen Eva har inspirerat mig och några andra att reflektera över vad som gjort oss tacksamma under veckan som gått.

Så här ser min aktuella lista ut…

Trevlig inbjudan

Skogspromenader

Mjuk mossa

Regn

Betade hagar

Grönskan

Dofterna

Nu blommar schersminen 🙂

Trädgården

Blommande rhododendron

Fåglar

Sångfågel … någon slags trast…

Humlor

En av många…

Fotoinspiration

När man upptäcker små figurer inne i blomman … små med stora glasögon – med eller utan hatt 🙂

Soliga stunder

Svamp

God mat

Gott vin

Sammanfattnings vis en bra vecka som avslutades med en fin helg 🙂

 

Annonser

24 reaktioner på ”Tacksamhet …

 1. Fantastiskt fina bilder! Å på din klöver(?) kan jag till och med gilla regn;-) Bilen på trasten är helt underbar. Å vad gäller svamp så borde du ju hitta hur mycket som helst. Det har ju regnat varje dag/natt i en vecka nu – åtminstone här. Tycker regnet gör betydligt mera nytta i Norrköping, där det finns en Anki som tycker om det;-)

  Liked by 1 person

 2. Bullerblomster, måste skriva ner det medan jag minns namnet, undrar hur det namnet kom till. Mina dalaklockor är alldeles tysta och försynta där de växer i skuggan av träden. ”ler” Du har hittat ett fullkomligt smörgåsbord med saker att vara glad åt! Jag är också glad nu, dagens skräckbesök hos tandis är över! Visst, roligt var det inte, detkändes som om jag lyfte ur stolen när tandis drog och drog, efter att först ha borrat och delat tanden i två delar för att kunna få ut den. Men, nu fick jag sommarlov från tandis i två månader, så länge kan det ta innan det läker! Åska och dunder hos mig idag, själv njuter jag av oväder, men min stackars jycke klättrar på väggarna, hyperventilerar och skakar, stackars liten. Kram från pörtet

  Liked by 1 person

 3. Visst är det fint att stanna upp ett tag och fundera över allt en har att vara tacksam över. Gjorde det nyss i huvudet.
  Jga är också tacksam över att du delar med dig av alla vackra bilder. Det gör mig glad.
  Kram!

  Liked by 1 person

 4. Alla bilder är som vanligt fina, vackra men den tredje tog andan av mig. Regndropparna, så ytspända, på daggkåpan. Fantastiskt fin. Och visst, vi har så oerhört mycket att vara tacksamma för och över. Själv tackar jag, innan jag somnar, för allt jag har fått vara med om under dagen. Det bara hör till!

  Liked by 1 person

  1. Tack Karin 🙂 Viktigt att stanna upp och reflektera över det som känns viktigt … att känna tacksamhet över vad livet bjuder…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s