Glad måndag till alla!

Efter en härlig helg med mys med barnbarnen … svenskt ishockeyguld och IFK- seger i fotbollsallsvenskan… så kan man inte annat än glädjas denna majmåndag!

Meningen var att de skulle komma till oss, men istället så var det jag som åkte till dem – måste få mig en dos barnbarnsenergi och samtidig gratulera Charlie på månadsdagen 🙂

Charlie … på dagen i månad gammal (söndag)

Iskallt vatten i en liten plastpool … såg mer roligt än skönt ut …

… efteråt smakade det i alla fall gott med lite fika 🙂

Hos Carita, som är upphovskvinna till ”Glad Måndag” finns länkar till fler som gillar måndagar 🙂

Alla är välkomna att vara med!


Nyöppnade Löfstad Handelsträdgård visade sig vara en trevlig bekantskap … inte så billigt, men ganska stort sortiment och ett fantastiskt läge vid Löfstad Slott.

Löfstad Handelsträdgård

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hit kommer jag säkert att återkomma!


Idag, den 22 maj är det Biologiska mångfaldens dag  – verkar som många kommuner är lite tagna på sängen, för det är väldigt glest med aktiviteter på temat i mina trakter. Hoppas på lite bättre engagemang till nästa år 🙂

38 reaktioner till “Glad måndag till alla!

 1. Aaaa vet var jag ska stanna nästa gång jag åker hem från Nkpg! Ser ju hur trevligt ut som helst. Det var andra Gotlandsresan för oss, perfekt att åka nu innan säsongen startar, lagom med folk och lite trafik om man vill se sig om. Kan rekommendera att åka nu! Ååå vad söt han är lille Charlie, tänk att det redan gått en månad. Ha en fortsatt bra måndag, nu har jag varit ute och vattnat mina i mina land och sett till mina Dahlior. Dags att åka och jobba. Kram

  Gillad av 1 person

 2. Vilka underbara kinder på lilla Charlie. Det måste vara svårt att låta bli att gosa med dem 🙂
  Växtvaruhus och handelsträdgårdar ska man njuta länge av. Jag brukar gå omkring och drömma och tänka hur jag vill ha det. När jag väl kommer till kassan har jag för det mesta besinnat mig, i alla fall till viss del.

  Gillad av 1 person

 3. Vad härligt att träffa barnbarnen! Så fina allihop! Och lilla Charlie måste så klart grattas extra på sin månadsdag. Härligt foto!
  Att bada köndes kallt med killarna såg ut att ha roligt, nog så viktigt.
  Kul att hitta en bra handelsträdgård och dessa brukar inte vara så billiga men å andra sidan är min erfarenhet att de har bra varor. Nu när jag inte har bil så blir det inte heller så mycket som får följa med hem- När jag var bilburen blev det desto mer.
  Här har jag inte alls sett mycket om Biologiska mångfaldens dag. Hoppas det blir bättre till ett annat år. För viktigt är det.
  Trevlig måndag!

  Gillad av 1 person

  1. Nog är det alldeles underbart med barnbarn 🙂
   Biologisk mångfald är verkligen viktigt och värt att uppmärksamma.

   Gilla

 4. Hej nu kände jag bebislukten ända hit, finns inget goare…
  Konstigt det där, nu ska allt vara rostigt och gammalt, eller det är det ju inte, men det ska se ut så! Såg på min lilla närbutik igår en rostig älg för 119,- att ha i trädgården. Någonstans tycker jag kanske det går lite till överdrift med att allt ska se gammalt och avskavt ut…Det gör jag ju själv och jag vill vara ett unikum!
  En lång underbar skogspromenad blev det idag, bildbevis följer…kramen

  Gillad av 1 person

  1. Ja, underbart att få nosa på de små liven 🙂
   Tiderna förändras … ibland ska det blänka och ibland ska det vara nött 🙂
   Kram

   Gilla

 5. Ishockeyguldet var verkligen en överraskning:-) Å att spöa Malmö på bortaplan är lika överraskande tycker jag. Stort GRATTIS!

  Å Charlie är ju såååååååå söt och ser såååååå nöjd ut:-)

  Gillad av 1 person

 6. Naa, vilken gullig liten Charlie-baby. Ser så skönt ut när de ligger och sussar. Verkar som du haft en riktigt bra och rolig helg. Alltid roligt och energigivande med barnbarnen. Jag önskar min lilla 2,5 åring bodde lite närmare, nu träffas vi alltför sällan.

  Gillad av 1 person

 7. Åh, snooza bebis är underbart, så fin han är lille Charlie. Dom stora killarna verkar inte bry sig om det känns kallt, ungar är ju såna,haha….
  Plantorna där verkar ha betydligt bättre kvalité än dom som jag såg på Plantagen. Jag åkte faktiskt därifrån utan att köpa något….
  Kramar♥

  Gillad av 1 person

 8. En sådan liten goding, mjuka runda kinder som man bara vill pussa på, vilken lycka för er alla nu.
  Charlie liknar sina bröder tycker jag, den bästa tiden är alltid Nu med sina barnbarn.
  BB Lina 15 år konfirmerades i helgen, det blev ett stort släktkalas hos dem med ca 30 per.
  På onsdag kväll reser jag och Maria till Berlin, en 50 års present från mig, (hon fyller i sep.) passar bäst att resa nu.
  Vi har mycket kul med vårat lilla barn (jobbigt oxå, det visste vi) som alla små är han nyfiken på allt, så vårat hem är avgränsat både här och där, framför datorn med alla sladdar och Tv-rummet där vi är mest.
  Må så gott/ Eva

  Gilla

 9. Fantastiskt vackra bilder! Det verkar finnas nåt universalvacker både vad det gäller natur, människor och mode som står sig oavsett vilken århundrade det är eller vilken kultur man befinner sig i, men sen är det annat som ligger i betraktarens öga förstås.
  Ta väl hand om dig och ha det så gott på alla resor ni tar er för
  /Anette

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.