Ny vecka …

… och det är måndag igen!

Önskar dig som tittar in här en GLAD MÅNDAG med denna bild!

Färjan Braheborg skrattar med hela ”ansiktet” … gillar förmodligen det fina vädret som var i lördags när jag åkte över till Visingsö 🙂

 Det är Carita i Lovisa som startat ”Glad måndag”  – och hos henne finns länkar till ett par till som är med 🙂

18 reaktioner till “Ny vecka …

  1. Såg den inte först men visst skrattar den och det gör jag också 😉 Härligt att våren ser ut att ha kommit för att stanna.
    Önskar dig en fin fortsatt Glad Måndag Anki !

    Gillad av 1 person

  2. Åh, Visingsö är en pärla och en favorit hos mig. Många minnen 🙂 Det är inte illa när allt är så bra så att t o m båtarna skrattar (tänker lite på Brobergs båtlåt).

    Gillad av 1 person

  3. Den blå himlen och den gula färjan gör vem som helst glad 🙂
    Tack för att du är med, tack för länken till mig och hoppas vi får fler att haka på!
    Måndagen har oförtjänt dåligt rykte.

    Gillad av 1 person

  4. Vilken fantastisk alle. Jag älskar alleer. Tänk att jag också har den pestilskåp i mina diken. Här haglar och snöar det om vart annat och är kallgrader och kallblåst och allt man kan säga om kall. Nu får jag nog snart ut och skrika vårskriket om det ska bli någon ordning

    Gillad av 1 person

  5. Det är illa om man missar kommentera sitt eget fototema… Sorry Anki! Men jag är faktiskt på semester. Å när du lägger upp flera inlägg per dag så är det lätt att missa – åtminstone för en gaggig tant som jag.

    Stort tack för riktigt färska skyltar och tusen tack för länken. Som kompensation för min miss fick du en länk från mig också ikväll:-)

    Glad Måndag minns jag att jag kommenterade. Den kommentaren verkar ha försvunnit mellan Benidorm och Norrköping…

    Gillad av 1 person

  6. Ni är så vana husbilsåkare så ni hittar i varje vrå gissar jag, även om det inte blir övernattning där ni tänkt er. Har aldrig sett Vättern ligga så blank. Det lönar sig att vara uppe med tuppen. När vi kommer i de trakterna har hon alltid hunnit brusa upp, ofta blivit ordentligt vresig.
    Skulle vilja besöka Visningsö nån gång utanför turistsäsong, så mycket historia i varje kvadratmeter och mullbärslunden, mmmmm
    Ha det så gott och kram
    /Anette

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.