Nyfiken …

… ja, det var jag efter att hört att Dollar$tore öppnat i Finspång förra veckan.

Här finns det prylar kan jag lova …  mycket prylar!

Nu undrar jag nyfiket om mina goda bloggvänner BP och Gunnel har haft ett finger med i spelet när man valt färg på ganska många saker och ting, för allt verkade finnas i deras favoritfärger … lila, limegrönt, orange … och så lite rosa också då 🙂

Klicka på bilden för större format…

En affär full med prylar som sagt … en del bra och en del mindre bra förstås, men ganska kul att bara ströva runt i och jag kommer säkert att åka hit igen 🙂

Från det ena till det andra … stort TACK till er alla snälla för era fina kommentarer i förra inlägget! Är så glad för att ni finns 🙂

Ha det gott!

32 reaktioner till “Nyfiken …

  1. Hahaha! Jag lovar att jag inte varit med och inrett den affären….men det hade varit ganska kul. Det ser ut att finnas lite av varje där….och väldigt mycket i orange. Ha en trevlig helg.

    Gillad av 1 person

    1. Jag misstänker att det finns många som gillar de glada färgerna … och det gör ju jag med 🙂 Ha en fin helg du också!

      Gilla

  2. Ja i den butiken finns både mycket och mer. Har man tur kan man fynda något roligt!
    Jag behövde inte vänta så länge på vissa av mina fröer….. Du ha en bra helg! Kram

    Gillad av 1 person

  3. Hahaha! Så himla kul att Finspång har fått en DollarStore. Nära dig med andra ord. Stockholm fick ju också en Dollarstore för några veckor sedan i Heron City (på fel sidan av stan för mig). Kolonilotta berättade om den, men la inte upp så fina bilder i mina favofärger. Kan tyvärr inte ta åt mig äran, men skulle gärna vilja. Man blir ju så glad av fräcka färger:-)
    Stort tack för länken:-) Kul att du tänker på dina bloggkompisar när du ser saker som skulle passa dom i smaken:-)

    Gillad av 1 person

  4. Ett färgglatt inlägg! Mycket prylar va det… 😂 har sett att en del husbilsfolk har det lilla kryddstället med parasollet. Risk att man handlar en del onödigt när det är så färggrant. Kram o trevlig helg!

    Gillad av 1 person

    1. Kryddstället med parasoll … hm – menar du på allvar att det finns någon som har det?
      Ha en fin helg!
      Kram

      Gilla

  5. Ha ha, man kan ju verkligen tro att BP har haft sitt finger med i färgvalet. Men jösses vad mycket pryttlar och saker man aldrig ens visste att det fanns.

    Gillad av 1 person

    1. Eller hur 🙂
      En hel massa prylar som man inte behöver … men lite kul att kika på.

      Gilla

  6. På Dollar Storore i Piteå köper jagen gång om året uppspända målardukar till rimligt pris … visserligen är de svarta det löser jag ju med att grunda med annan färg om jag behöver :-)men övrigt sortiment är färgglatt.
    Kram

    Gillad av 1 person

  7. Hej Anki, jag missade förra inlägget, men läst det nu, ja vad tog åren vägen ? Grattis till er på 39 års bröllopsdagen.
    Den butiken Dollar Stone finns i Gislaved sen ca 1 år, har varit inne där 2 ggr, handlade inget, men kanske Rolf.
    Visst är det färg glatt där inne nu, jag gillar ju orange, men jag tycker det luktar starkt där inne, blir lite yr,
    så därför blir det ingen affär jag kommer gå till.
    Tusen Tack snälla Anki för svaret på Gukuskon och jungfruskon, intressant, ska googla mer på detta.
    Önska dig vännen en fin skön helg/ Eva

    Gillad av 1 person

  8. Underbart med färger, jag som till och med har oranget i köket 🙂 Den är affären ska öppna här nu såg jag i tidningen förra veckan. Jag gillar sånna där affärer som har lite allt möjligt skit och massor av färg.

    Grattis…(förra inlägget) dej kände jag inte igen, men Lasse är sig väldigt lik. 39 år. 1978 de året betyder mycket för mig också, då föddes min äldsta son så nästa år fyller han 40. Oh ni…härligt. Det har respekt att vara gifta så länge. Kramaiz

    Gillad av 1 person

  9. Visst undrar man hur man någonsin har trott att man klarar sig utan alla dessa saker 🙂 Oumbärliga ting som man sällan saknar! Men säljer gör det, annars skulle kedjan knappast existera! Och jo, jag har säkert fått med mig nån dammvippa nån gång och tänkt att jag ska bli en ordentlig och skötsam mäncha från och med nu!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.