Månadsträff i fotoklubben

En gång i månaden, så där på ett ungefär brukar vi träffas och igår var vi hemma hos Karin i Backabacka.

Efter att ha kollat lite bilder sen senast vi sågs och att Tina visat en liten del av sina bilder från resan till Australien, så gick vi till Karins lilla fotoateljé för att försöka fota rök. Jag har aldrig testat förut och det visade sig vara lättare sagt än gjort … men trevligt hade vi.

morkerlekRökelse, skrivbordslampa, halogenlampor olika blixtar och så var det bara att börja testa.
tema-rok
Ingen av oss var 100% nöjd, men med lite övning så kanske det blir bättre – övning lär ju ge färdighet och det var roligt att prova på 🙂

Idag visade sig solen en kort stund …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… precis när den var på väg upp – nu är det grått igen…

Sitter och väntar på en gammal kompis/ arbetskamrat och börjar fundera på om hon åkt vilse på småvägarna. Jag har försökt ringa henne, men inte fått kontakt, så det är väl bara att vänta … och hålla tummarna för att hon hittar hit.

30 reaktioner till “Månadsträff i fotoklubben

  1. Vilken rolig Hobby du har och att fota rök! Wow det var ju häftigt fina bilder du fick, jag tycker du kan vara helt nöjd med dem. Sen är det ju trevligt att ni bor så till att ni i klubben kan träffas emellanåt också. Topp! Kram

    Gillad av 1 person

  2. Jag tycker också bilderna är bra, men har man tänkt sig det på ett visst vis så kanske det inte är så att man blir helnöjd! Vi hade sol i tre och en halv dag, men nu på em är det grått. Men många plusgrader.

    Gillad av 1 person

  3. Saknar solen här också, har bara varit gråväder idag. Tycker du lyckades bra med dina rökbilder!
    Imorgon redan fredag…. trevlig helg!

    Gilla

  4. Fota rök, blev orolig du börjat röka 🙂 fina bilder på röken, du kan du!!
    Fint väder har de varit några dagar här med o i Stockholm där vi trillbringade några dagar. Så gott när solen visar sig. Kramiz

    Gillad av 1 person

  5. Vilken rolig idé att fota rök! Det finns ju till och med fotografer som specialiserar sig på just rök. Googlade precis ”smoke photography” och WOW! Kan tänka mig att du fick blodad tand här. Men sätt inte eld på huset;-)

    Hoppas din gamla kompis hittade fram till dig! Å här regnade det till och med, men vi besökte Husbilsmässan och såg bara spåren av regnet efteråt.

    Gillad av 1 person

  6. Du har som vanligt så fina bilder så en ann baxnar och kan gå i spagat när hon ser på dem 🙂
    Så fint upplagd din nya sida är.
    Nu är jag åter på bloggplats och ska ta tag i veckans rubriker för februari. Januari fick jag till på något sätt.
    Ha en fin helg Anki!

    Gillad av 1 person

  7. Va roligt med fotoklubb. Jag har också försökt fota rök från rökelse. Inte helt lätt kan jag intyga. Och eftersom man måste andas ibland och minsta rörelse i luften får röken att fladdra till och upplösas i något som inte går att fota så tär det på.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.